Ρεάλ Μαδρίτης: Επιστρέφει ο Αρντά Γκιουλέρ μετά τον τραυματισμό του - Διεκδικεί φανέλα βασικού

Ρεάλ Μαδρίτης:  Επιστρέφει ο Αρντά Γκιουλέρ μετά τον τραυματισμό του - Διεκδικεί φανέλα βασικού
Photo Credits: INTIME

Χαρούμενος ο Κάρλο Αντσελότι διότι είδε στην τελευταία προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης τον Αρντά Γκιουλέρ να προπονείται κανονικά.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αρντά Γκιουλέρ είναι το μεγαλύτερο ταλέντο τα τελευταία χρόνια στη Τουρκία. Ο 18χρονος είχε μια καλή χρόνια στην Φενέρμπαχτσε σε 35 παιχνίδια είχε 6 γκολ και 7 ασίστ.

Ο λόγος για το νέο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης, Αρντά Γκιουλέρ, τον παίκτη που μαζί με τους Μπέλιγχαμ, Τσουαμενί, Βαλβέρδε και Καμαβινγκά αναμένεται να αποτελέσουν το μελλοντικό κέντρο της «Βασίλισσας».

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2023 με μεγάλες βλέψεις, βγάζοντας από τα ταμεία του ισπανικού συλλόγου 20 εκατομμύρια ευρώ για το 100% των δικαιωμάτων. Μια πρακτική που δε συνηθίζει η Ρεάλ για ποδοσφαιριστή που δεν έχει “ψηθεί” σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ιδίως σε αυτήν την ηλικία. Εξαίρεση αποτελούν οι επενδύσεις τα τελευταία χρόνια με παίκτες που προέρχονται από τη Λατινική Αμερική.

Ύστερα από τον τραυματισμό του στον έσω μηνίσκο του δεξιού του ποδιού, που του έχει στερήσει το ντεμπούτο του με το σύλλογο της La Liga, έχει επιστρέψει για τα καλά στις προπονήσεις.

Βγάζει όλο το απαιτητικό πρόγραμμα, με συνέπεια να αναμένεται το επόμενο διάστημα να υπολογίζεται στο βασικό ροτέισον του Κάρλο Αντσελότι, με τον Τούρκο διεθνή από την ηλικία των 17 να ανυπομονεί να δείξει ψήγμα του ταλέντου του στο κοινό του Μπερναμπέου.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X