Κούμαν: «Ενημερώθηκα από τον Άγιαξ για τα laser στην OPAP Arena - Οι νότιοι ξέρουν να... βουτάνε» (VIDEO)

«Ένα από τα προβλήματα της Μπαρτσελόνα είναι ότι ζει στο παρελθόν, από το "τίκι τάκα"»
Photo Credits: INTIME

Ο Ρόναλντ Κούμαν ανέφερε ότι είδε το παιχνίδι ΑΕΚ-Άγιαξ και ενημέρωσε την ομοσπονδία για το χόρτο στην OPAP Arena αλλά και για τις βουτιές των παικτών.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει τον Ρόναλντ Κούμαν και την Ολλανδία στην Αγία Σοφία – OPAP Arena για το ματς «ζωής-θανάτου» για την προκριματική φάση του EURO 2024.

Λίγες ημέρες πριν, στις 5 Οκτωβρίου, ο Άγιαξ αγωνίστηκε στο ίδιο γήπεδο, αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League.

Ο Ρόναλντ Κούμαν, μιλώντας στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς, αναφέρθηκε στο ματς της ΑΕΚ με τον Άγιαξ, αλλά όχι για καθαρά αγωνιστικούς λόγους.

Όπως φαίνεται, τα laser που χρησιμοποιήθηκαν από τις εξέδρες έφτασαν έως τα «αυτιά» του προπονητή της Ολλανδίας, ενώ οι Μπέργκβαϊν και Μπρόμπεϊ, φαίνεται πως δεν του μετέφεραν τις καλύτερες κριτικές, για τον αγωνιστικό χώρο.

«Το είδα φυσικά στον αγώνα του Άγιαξ. Αυτό το έκανα γνωστό στο KNVB (Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ολλανδίας), για να ξεκαθαρίσω τουλάχιστον ότι αυτό συμβαίνει. Εάν συμβεί ξανά, πρέπει να παρέμβει η UEFA ή ο διαιτητής» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ για τον χλοοτάπητα, τόνισε.

«Είπαν ότι μπορεί να μην είναι ο βέλτιστος. Απλώς δεν θα είναι όπως στο Άμστερνταμ».

Τέλος, δεν παρέλειψε να «κατηγορήσει» τις νοτιότερες χώρες της Ευρώπης, πως κάνουν τα πάντα για τη νίκη.

«Η υποκίνηση είναι πρόβλημα της Ολλανδίας. Ένας Γάλλος παίκτης «βουτάει» πιο εύκολα για να πάρει ένα φάουλ και να επηρεάσει τον διαιτητή. Εμείς δεν το έχουμε αυτό, δεν μεγαλώνουμε έτσι. Οι νότιες χώρες το κάνουν, χρησιμοποιούν τα πάντα».

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X