Ο Σάντρο Τονάλι επιστρέφει στης προπονήσεις

Ο Σάντρο Τονάλι επιστρέφει στης προπονήσεις
Photo Credits: INTIME

Ο Ιταλός μέσος που εμπλέκεται στο σκάνδαλο των παράνομων στοιχηματισμών επιστρέφει στις προπνήσεις της Νιουκάστλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σάντρο Τονάλι θα επιστρέψει στις προπονήσεις με τη Νιουκάστλ τη Δευτέρα (16/10) το πρωί, αφού… εστάλη σπίτι του από την συγκέντρωση της Εθνικής Ιταλίας την Πέμπτη, αφότου ανακρίθηκε στο πλαίσιο έρευνας από τις Αρχές για παράνομο στοιχηματισμό στο ιταλικό ποδόσφαιρο σ’ ένα σκάνδαλο στο οποίο πιθανό να εμπλέκονται περισσότεροι από 12 παίκτες.

Είναι η πρώτη φορά που ο Τονάλι θα εμφανιστεί στο προπονητικό των Magpies από τότε που ο ίδιος, αλλά και ο Τζανιόλο ανακρίθηκαν από τους εισαγγελείς του Τορίνο σχετικά με το σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού στο διαδίκτυο μέσω μη εξουσιοδοτημένων ιστοσελίδων. Στην Ιταλία αναφέρθηκε ότι ο Τζανιόλο, ο οποίος έχει ήδη επιστρέψει στο Μπέρμιγχαμ για να ξαναρχίσει την προπόνηση με τους συμπαίκτες του στη Βίλα, παραδέχτηκε ότι είχε παίξει μπλάκτζακ σε έναν ιστότοπο που αγνοούσε ότι ήταν παράνομος, αλλά ότι δεν έχει στοιχηματίσει ποτέ σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Στη «La Republic» υποστηρίχθηκε ότι αμφότεροι είχαν φορτιστεί πολύ όταν εξήγησαν την κατάσταση στις οικογένειες και τους μανατζέρς τους, επιμένοντας ότι δεν είχαν στοιχηματίσει ποτέ σε παιχνίδια. «Ήταν μια δύσκολη νύχτα, όταν πρέπει να πάρεις αποτελέσματα, υπάρχει πάντα άγχος, αλλά αυτή ήταν μια διαφορετική βραδιά, με πολλή πικρία για αυτό που συνέβη», δήλωσε από πλευράς του ο προπονητής της Ιταλίας, Λουτσιάνο Σπαλέτι. «Όλη η ομάδα είναι κοντά στους Τονάλι και Τζανιόλο, τους λυπόμαστε πολύ. Δεν είναι ωραίο να πούμε ποιος αποφάσισε [να φύγουν οι παίκτες], αρκεί να πούμε ότι είναι η σωστή απόφαση», πρόσθεσε.

Οι ιταλικές Αρχές απαγορεύουν στους παίκτες να στοιχηματίζουν σε ποδοσφαιρικούς αγώνες αλλά όχι σε άλλα είδη τυχερών παιχνιδιών. Ένας παίκτης που θα βρεθεί ότι έχει στοιχηματίσει σε αγώνες θα αντιμετωπίσει ποινή αποκλεισμού τουλάχιστον τριών ετών και βαρύ πρόστιμο σύμφωνα με τους κανόνες της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X