Europa League: Η Μακάμπι Χάιφα ζήτησε αναβολή για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ

Europa League: Η Μακάμπι Χάιφα ζήτησε αναβολή για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ
Photo Credits: INTIME

Η Μακάμπι Χάιφα ζήτησε από την UEFA να αναβληθεί το παιχνίδι που δίνει με τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία για το Europa League λόγω του πολέμου;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πόλεμος στο Ισραήλ και η όξυνση των εχθροπραξιών με την Παλαιστινή έχει επηρεάσει όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής, με τον αθλητισμό να μην αποτελεί εξαίρεση.

Ήδη και τα δύο παιχνίδια που επρόκειτο να έδινε η εθνική Ισραήλ στο διάλειμμα του Οκτωβρίου αναβλήθηκαν με απόφαση της UEFA. Αντίστοιχο αίτημα έχει καταθέσει και η Μακάμπι Χάιφα για το ματς της τρίτης αγωνιστικής του ομίλου του Europa League με τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία, όπως αναφέρει το Sports Rabbi.

Ο αγώνας στο Θεράμικα είναι προγραμματισμένος για τις 26 Οκτωβρίου. Μάλιστα η Μακάμπι Χάιφα έχει την υποστήριξη τόσο της ισραηλινής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, όσο και της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που επίσης αγωνίζεται στην Ευρώπη και το Conference League.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X