Ο «βιονικός» Γκριεζμάν δεν έχει χάσει ματς με τη Γαλλία τα τελευταία έξι χρόνια!

Ο «βιονικός» Γκριεζμάν δεν έχει χάσει ματς με τη Γαλλία τα τελευταία έξι χρόνια!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνήθως περνάει… under the radar. Ειδικά από την ημέρα που ο Κιλιάν Μπαπέ έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Γαλλίας, ο Αντουάν Γκριεζμάν έχει «συμβιβαστεί» σε άλλους ρόλους, αφήνοντας τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να κάνει τη δουλειά στα γκολ.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης ωστόσο ίσως και να είναι ο πιο κομβικός παίκτης του Ντιντιέ Ντεσάν, κάτι που αποδείχθηκε και στα γήπεδα του Κατάρ, όπου έπαιξε στον άξονα και μάλιστα με μεγάλη άνεση και επιτυχία. Ο Γκριεζμάν ήταν και συνεχίζει να είναι ο πιστός στρατιώτης της Γαλλίας, κάτι που αποδεικνύεται και από ένα φοβερό στατιστικό.

Ο «Γκριζού» έχει να χάσει παιχνίδι με τους «τρικολόρ» από το 2017! Τα τελευταία έξι χρόνια, ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν έχει χάσει ούτε ένα παιχνίδι με τη Γαλλία. 81 συνεχόμενα παιχνίδια «παρών», χωρίς να έχει απουσιάσει σε καμία αναμέτρηση.

Αποτελεί, όχι μόνο γαλλικό ρεκόρ, αλλά παγκόσμιο, καθώς κανένας άλλος ποδοσφαιριστής στην ιστορία δεν έχει αγωνιστεί σε τόσα ματς σερί με την εθνική του ομάδα, με τον Γκριεζμάν να αποδεικνύει ότι είναι το πιο σημαντικό «γρανάζι» του Ντεσάν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X