Στον «αέρα» το Βιγιαρεάλ-Μακάμπι Χάιφα εξαιτίας του πολέμου!

Στον «αέρα» το Βιγιαρεάλ-Μακάμπι Χάιφα εξαιτίας του πολέμου!
Photo Credits: INTIME

Ο πόλεμος στο Ισραήλ, ίσως φέρει εξελίξεις στη ροή του ομίλου του Παναθηναϊκού στο Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η έκρυθμη κατάσταση που έχει επιφέρει ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας, βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Μάλιστα οι δραματικές εξελίξεις, έχουν επηρεάσει και τις αθλητικές δραστηριότητες, με την UEFA να ανακοινώνει αναβολές σε αρκετές αναμετρήσεις Ισραηλινών ομάδων.

Εμμέσως επηρεάζεται και ο Παναθηναϊκός ο οποίος στον όμιλο του στο Europa League, συνυπάρχει με τη Μακάμπι Χάιφα, η οποία έχει «λαβωθεί» εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης.

Συγκεκριμένα, από την ομάδα του Ισραήλ αποχώρησαν οι Σαρόν Σερί, Αμπνουλάι Σεκ, Λορέντζο Σίμιχ, Φράνζι Πιέρο, Ντάνιελ Σούντγκρεν, Πιέρ Κορνέ, Μάνουελ Σο Καπουμάνα και Αλί Μοχάμεντ με αποτέλεσμα η πρώτη προπόνηση μετά την έναρξη του πολέμου να διεξαχθεί με λίγους ποδοσφαιριστές.

Ωστόσο, εξελίξεις ενδέχεται να υπάρξουν και στην αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ για το Europa League, την στιγμή που γίνονται δωρεές από τη διοίκηση του συλλόγου στις οικογένειες των θυμάτων.

Mάλιστα η Μακάμπι Χάιφα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι σε περίπτωση που η UEFA δεν αναλάβει το ματς με το «κίτρινο υποβρύχιο» η ομάδα θα χρειαστεί να παίξει σε ουδέτερη έδρα.

Αναλυτικά:

«Το επίκεντρο δεν είναι στο ποδόσφαιρο, αλλά υπάρχει ένα παιχνίδι σε δέκα μέρες. Οι παίκτες δεν έχουν προπονηθεί εδώ και μέρες και αυτοί που είναι στο Ισραήλ ασχολούνται με κοινωνικές δραστηριότητες. Αν ο πόλεμος συνεχιστεί και η UEFA δεν αναβάλλει το παιχνίδι, οι ¨πράσινοι” μπορεί να χρειαστεί να παίξουν στο εξωτερικό και να προπονηθούν εκεί»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X