Συνεχίζει το... ψάξιμο για ομάδα ο Εμβιλά

Συνεχίζει το... ψάξιμο για ομάδα ο Εμβιλά
Photo Credits: INTIME

Από τον περασμένο Ιούλιο, ο Γάλλος άσος είναι ελεύθερος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιαν Εμβιλά έχει «γυρίσει τον κόσμο» με τις μεταγραφές που έχει κάνει στην καριέρα του, καθώς μεταξύ άλλων, έχει αγωνισθεί στην Ρεν, στην Ρούμπιν Καζάν, στην Σάντερλαντ και στην Ιντερ.

Από το 2020 μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι, ο έμπειρος μέσος ανήκε στον Ολυμπιακό, με τα «χρώματα» του οποίου μέτρησε 140 συμμετοχές και οκτώ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κατέκτησε και δύο πρωταθλήματα (2021, 2022).

Από τον περασμένο Ιούλιο, ο Γάλλος άσος είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, όμως αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα «RMC Sport», ενδιαφέρον για την απόκτηση του, έχουν δείξει τόσο η Σάντερλαντ, όσο και η Γουέστ Μπρομ, ενώ το όνομά του «έπαιξε» και για αρκετές ομάδες στην Τουρκία, με πιό «θερμή» την Μπασακσεχίρ. Παρ΄όλα αυτά, καμμία επαφή δεν κατέληξε σε συμφωνία, με τον 33χρονο Εμβιλά να περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία, δεδομένου ότι δεν σκοπεύει να «κρεμάσει τα παπούτσια του».

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X