Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μειωθεί η ποινή του Ντάνι Άλβες

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μειωθεί η ποινή του Ντάνι Άλβες
Photo Credits: INTIME

Πιθανόν να μειωθεί η ποινή του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για βιασμό, υπό συγκεκριμένες συνθήκες όμως

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάνι Άλβες θα έχει την δυνατότητα να μειώσει την ποινή του σε περίπτωση που ομολογήσει για την πράξη του και αποζημιώσει το θύμα.

O Βραζιλιάνος κατηγορείται για βιασμό από τις 20 Ιανουαρίου και αυτή την στιγμή κρατείται στις φυλακές της Βαρκελώνης. Η δίκη αναμένεται να λάβει χώρα μέσα στο 2023 και σε περίπτωση ενοχής του, η εισαγγελίας προτείνει ποινή φυλάκισης οκτώ με δέκα χρόνια.

Μετά όμως από την αλλαγή δικηγόρου που πραγματοποίησε ο πρώην ποδοσφαιριστής, έχουν ανοίξει οι συζητήσεις για την μείωση αυτής της πιθανής ποινής. Όπως μεταφέρει «El Español» ο Βραζιλιάνος θα μπορούσε να διαπραγματευτεί με την ισπανική δικαιοσύνη.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο όμως, θα πρέπει ο Άλβες να παραδεχτεί την ενοχή του και στην συνέχεια να αποζημιώσει το θύμα. Επιπλέον θα πρέπει να αλλάξει τις καταθέσεις του, καθώς μέχρι σήμερα, σε όλες έχει δηλώσει αθώος.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X