Προκριματικά Euro 2024: Τεσσάρα - οξυγόνο για την Ιταλία

Προκριματικά Euro 2024: Τεσσάρα - οξυγόνο για την Ιταλία
Photo Credits: INTIME

Με υπογραφή Μπεράρντι η Ιταλία έκανε το χρέος της απέναντι στη Μάλτα και επικράτησε με 4-0 για να ανέβει στη δεύτερη θέση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ιταλία έκανε το χρέος της απέναντι στην αδύναμη Μάλτα, τη διέλυσε με 4-0 και ανέβηκε στην δεύτερη θέση του ομίλου. Το δρόμο της νίκης άνοιξε ο Μποναβεντούρα με τρομερό σουτ στο παραθυράκι της εστίας (23΄), προτού αναλάβει δράση ο Μπεράρντι με δυο γκολ (45+1΄, 64΄) για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο Φρατέσι στις καθυστερήσεις του αγώνα για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 για τους Ιταλούς που ξεπέρασαν τους Ουκρανούς στην ισοβαθμία.

Σημαντικό βήμα πρόκρισης μπόρεσε να κάνει η Δανία, η οποία επικράτησε 3-1 στην Κοπεγχάγη του Καζακστάν και ανέβηκε στη 2η θέση του ομίλου της στους 16 βαθμούς, όσους έχει και η πρωτοπόρος Σλοβενία. Δυσκολεύουν τα πράγματα για τους Καζάκους που έμειναν τέσσερις βαθμούς μακριά από τις θέσεις πρόκρισης.

Μέσα σε λίγα λεπτά στο πρώτο μέρος έθεσαν γερές βάσεις νίκης οι Δανοί που στο 36′ και τις καθυστερήσεις βρήκαν τα γκολ του 2-0 με τους Βιντ και Σκοβ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X