Ζαφείρης Μελάς για τον πόλεμο στο Ισραήλ: «Είδα μωρά μέσα σε κλουβιά – Ράγισε η ψυχή μου»

Ζαφείρης Μελάς για τον πόλεμο στο Ισραήλ: «Είδα μωρά μέσα σε κλουβιά – Ράγισε η ψυχή μου»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής, Ζαφείρης Μελάς παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Secret» και μίλησε για την προγραμματισμένη του live εμφάνιση στο Ισραήλ, την οποία αναγκάστηκε να ακυρώσει λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή.

«Συμπάσχω μαζί τους. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Πηγαίνω 5 φορές τον χρόνο στο Ισραήλ για συναυλίες. Έχω φίλους εκεί, έχω «οικογένεια». Τους έχω στην καρδιά μου, κάνουμε παρέα», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Ζαφείρης Μελάς, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

«Μιλάω μαζί τους συνέχεια. Πρόσφατα μίλησα με έναν καλό μου φίλο, Έλληνα, και ράγισε η ψυχή μου. Μου έστειλε εικόνες από παιδάκια, μωρά παιδιά, μέσα σε κλουβιά. Λύγισα εκεί», εξομολογείται ο τραγουδιστής αμέσως μετά.

«Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές, ανησυχώ πολύ και φροντίζω να επικοινωνώ συχνά. Είναι αμαρτία όλο αυτό για τους αμάχους», τονίζει ο Ζαφείρης Μελάς, που ανέβαλλε μέχρι νεοτέρας την προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο συναυλία του στο Ισραήλ.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X