ΑΕΚ Κ15: Ήττα με 2-0 στην Τρίπολη από τον Αστέρα - Αρνητικός πρωταγωνιστής o διαιτητής Τουρούτσικας

ΑΕΚ Κ15: Ήττα με 2-0 στην Τρίπολη από τον Αστέρα - Αρνητικός πρωταγωνιστής o διαιτητής Τουρούτσικας
Photo Credits: INTIME

Ήττα στην πρεμιέρα με 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης για την ΑΕΚ Κ15. Ο διαιτητής Τουρούτσικας κατάφερε να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής και να χαλάσει το παιχνίδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Κ15 έχασε με 2-0 στην Τρίπολη από τον Αστέρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ15 της Super League έχοντας πολλά και δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία.

Ο αγώνας ήταν από την αρχή του πολύ ισορροπημένος, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να προσφέρουν ενδιαφέρον θέαμα, όμως ο διαιτητής Τουρούτσικας κατάφερε να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής και να χαλάσει το παιχνίδι.

Στο 29′ εξάντλησε την αυστηρότητά του σε ένα φάουλ του Κολιμάτση στον Κωνσταντόπουλο και απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον παίκτη της ΑΕΚ, όμως δεν έκανε το ίδιο λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, όταν απέφυγε να δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Λαμπρόπουλο του Αστέρα Τρίπολης για μαρκάρισμα στον Μαρίνο. Ο διαιτητής από την Αρκαδία ελέγχεται και για μία ανατροπή του Μαρίνου μέσα στην περιοχή του Αστέρα, στην οποία δεν καταλόγισε πέναλτι.

Ωστόσο, στο 34′ η ΑΕΚ των δέκα παικτών θα μπορούσε να έχει προηγηθεί σε μια φάση που ο τερματοφύλακας του Αστέρα Σαββόπουλος απέκρουσε ένα καλό σουτ του Ευγένιου.

Οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν την αριθμητική τους υπεροχή στο δεύτερο 40λεπτο και σημείωσαν δύο γκολ, στο 46′ με τον Κοντράσι και στο 63′ με τον Ζόγκου.

Η ΑΕΚ είχε δοκάρι στο 69′ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρίνου, ενώ ένα λεπτό αργότερα αποβλήθηκε από πλευράς Αστέρα ο Κόρο για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Ευγένιο. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και στον χρόνο των καθυστερήσεων, αλλά δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση.

ΑΕΚ (Βασίλης Αποστόλου): Τακεσιάν, Ευγένιος, Κουμουκέλης, Σαλτοριάδης (58′ Τσιπουρλιάνος) Στεργιαρόπουλος, Αδάμος (58′ Σιωνίδης) Μαρίνος, Κολιμάτσης, Ρίννης (56′ Σκαναβής) Ζούμπος (68′ Φραντζεσκάκης), Ποντίκης (68′ Καρυπίδης).

Δείτε την ανάρτηση της ΑΕΚ:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X