Έτοιμος για 11αδα ο Γκατσίνοβιτς στην εθνική Σερβίας

Έτοιμος για 11αδα ο Γκατσίνοβιτς στην εθνική Σερβίας
Photo Credits: INTIME

Θέση βασικού διεκδικεί ο Γκατσίνοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από τρία χρόνια ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας και μάλιστα σε θέση βασικού. Έπειτα από μια εξαιρετική παρουσία στην ΑΕΚ ο διεθνής άσος ξανακέρδισε μια κλήση στην Εθνική της πατρίδας του.

Ο Γκάτσι λοιπόν, που και φέτος αποτελεί σημαντικό όπλο στα χέρια του Ματίας Αλμέιδα, μετρώντας μέχρι τώρα 3 γκολ σε 10 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη, σύμφωνα με όσα γράφει ο σερβικός Τύπος όχι μόνο έχει επανέλθει στα πλάνα του ομοσπονδιακού προπονητή Ντάγκαν Στοίκοβιτς αλλά χτυπά και θέση βασικού.

Η Σερβία μάλιστα, δίνει απόψε στις 21:45 μια κρίσιμη εκτός έδρας μάχη με την Ουγγαρία με φόντο την πρόκριση στα τελικά του Euro και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς είναι υποψήφιος να ξεκινήσει στην αριστερή πτέρυγα έχοντας τον ανταγωνισμό του Φιλιπ Κόστιτς της Γιουβέντους. Σε κάθε περίπτωση αυτό που μετρά είναι το come back του Γκάτσι στην εθνική ομάδα όπου είχε να αγωνιστεί από τον Νοέμβριο του 2020 σε ένα ματς με την Ρωσία για τα προκριματικά του Nations League. Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μετρά με την εθνική ομάδα της Σερβίας 23 παιχνίδια και 2 γκολ και έχει υπάρξει μέλος όλων των προεθνικών.



Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X