Η Novileague Legends παίζει μπάλα στα προκριματικά του Euro!

Η Novileague Legends παίζει μπάλα στα προκριματικά του Euro!

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet συνεχίζεται ανανεωμένος και γεμάτος μοναδικά δώρα*!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Novileague Legends με έως 10.000€* σε κάθε αγωνιστική

Η δράση στην 11 η στροφή του ολοκαίνουριου διαγωνισμού της Novibet, Novileague Legends, συνεχίζεται με πλούσια δώρα* και μεγάλο έπαθλο 10.000€*! Τα μέλη καλούνται να απαντήσουν-προβλέψουν σε επιλεγμένους αγώνες των προκριματικών του Euro 2024.

Η αγωνιστική περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις. Την Δευτέρα φυσικά ξεχωρίζει η μάχη της Ελλάδας απέναντι στην Ολλανδία στη Νέα Φιλαδέλφεια. Την Τρίτη τα φώτα θα πέσουν στο Λονδίνο στο κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία.

Από εκεί και πέρα, το μενού περιλαμβάνει ακόμη οκτώ αναμετρήσεις που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το πού θα καταλήξουν τα εισιτήρια για το μεγάλο ραντεβού το προσεχές καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας.

Οι δέκα ερωτήσεις που καλούνται να απαντήσουν τα μέλη τηςνNovileague Legends στην 11 η αγωνιστική είναι οι εξής:

1. Σλοβενία – Φινλανδία : Ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα;

2. Δανία – Καζακστάν : Θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες;
3. Ουαλία – Κροατία : Ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα;
4. Νορβηγία – Ισπανία : Θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες & πόσα γκολ θα μπουν;

5. Βοσνία Ερζεγοβίνη – Πορτογαλία : Ποιο θα είναι το τελικόαποτέλεσμα;

6. Βέλγιο – Σουηδία : Πόσα γκολ θα σημειωθούν στο 1ο ημίχρονο;

7. Ελλάδα – Ολλανδία : Θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες & πόσα γκολ θα μπουν;

8. Λιθουανία – Ουγγαρία : Ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα;

9. Σερβία – Μαυροβούνιο : Ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα;

10. Αγγλία – Ιταλία : Ποιο θα είναι το τελικό σκορ του αγώνα;

 

Η Novileague Legends μοιράζει πάνω από 500.000€ συνολικά έπαθλα*

Σε κάθε αγωνιστική, όσοι κάνουν το «10 στα 10» στις ερωτήσεις θα κερδίζουν 10.000€* (το ποσό θα μοιράζεται ισόποσα σε περίπτωση δύο και παραπάνω νικητών). Στα μέλη του διαγωνισμού με 9 σωστές απαντήσεις θα δίνεται 10€ Free Bet*, ενώ σε εκείνους με 8 θα μοιράζονται 10 Free Spins*.

O παίκτης με τους περισσότερους πόντους στον πίνακα κατάταξης στο τέλος της «Novileague Legends» θα λάβει 50.000€. Το ποσό θα δοθεί στον παίκτη που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους σωστών απαντήσεων στο τέλος του διαγωνισμού. Από εκεί και πέρα, ο
2ος της συνολικής κατάταξης του μεγάλου διαγωνισμού θα λάβει 10.000€ και ο 3ος 5.000€. Σε περίπτωση που υπάρξουν δύο ή παραπάνω παίκτες σε κάθε θέση (να έχουν δηλαδή ίδιους πόντους) το ποσό θα μοιραστεί ισομερώς. Παράλληλα, από τις θέσεις 4 έως 100 θα μοιραστούν από Free Bets και Free Spins.

Η NoviLeague θα περιλαμβάνει 10 ερωτήσεις σε κάθε σετ ερωτήσεων. Τρεις αγωνιστικές την εβδομάδα με αγώνες από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα (ποδοσφαίρου και μπάσκετ). Πιο συγκεκριμένα, η διοργάνωση θα διαρκέσει από τις 16 Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι και τις 31
Δεκεμβρίου 2023, οπότε η Novileague θα περιλαμβάνει 40 αγωνιστικές, συν 2 αγωνιστικές από 25 Δεκεμβρίου έως και 31 Δεκεμβρίου 2023, όπου οι 100 πρώτοι θα διεκδικήσουν τα τελικά έπαθλα του
διαγωνισμού.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ:
2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X