Σουρλής: «Θα πάμε μέσα στην Πορτογαλία για να πάρουμε αποτέλεσμα»

Σουρλής: «Θα πάμε μέσα στην Πορτογαλία για να πάρουμε αποτέλεσμα»
Photo Credits: INTIME

Ο νεαρός μέσος μίλησε για την ισοπαλία (2-2) της Εθνικής Κ-21 απέναντι στην Κροατία, ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην Πορτογαλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βασίλης Σουρλής, που χρίστηκε σκόρερ στην ισοπαλία 2-2 με την Κροατία, ανέφερε πως η εθνική έπρεπε να έχει κερδίσει την χθεσινή αναμέτρηση και τόνισε στο arcadiasports.gr ότι η η ομάδα θα πάει στην Πορτογαλία για αποτέλεσμα και πρόκριση.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω πως έπρεπε να νικήσουμε, ήμασταν πάρα πολύ καλύτεροι. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε νωθρά, κάναμε όμως κάποιες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως μπήκαμε πολύ δυνατά, χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Το γκολ που τρώμε μάς αδικεί, αλλά μετά βγάλαμε αντίδραση και πιστεύω ότι το 2-2 είναι καλό».

Για το ότι η Εθνική κυνηγούσε το σκορ: «Αυτός είναι ο τρόπος που έχουμε μάθει να μαχόμαστε από μικρά παιδιά. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ με τον προπονητή μας και πιστεύω ότι θα πάμε στην Πορτογαλία και θα δείξουμε ένα καλό πρόσωπο. Δεν φοβόμαστε κανέναν».

Για την παρουσία του κόσμου που ήταν πάνω από 2.000 στο γήπεδο: «Έχω παίξει πάρα πολλές φορές με την Εθνική Ελπίδων. Πρώτη φορά έχω δει τόσο κόσμο, μας έδωσα πάρα πολλή ώθηση και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ».

Για το ότι η Εθνική παραμένει μέσα στο στόχο της πρόκρισης: «Εννοείται, εννοείται. Δεν φοβόμαστε κανέναν, θα πάμε μέσα στην Πορτογαλία για να πάρουμε αποτέλεσμα και στο τέλος όποιος είναι καλύτερος ας προκριθεί».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X