Γιακουμάκης: «Μεγαλώνουμε σιγά σιγά, θα κυνηγήσουμε τις ελπίδες μας κόντρα στα μεγαθήρια»

Γιακουμάκης: «Μεγαλώνουμε σιγά σιγά, θα κυνηγήσουμε τις ελπίδες μας κόντρα στα μεγαθήρια»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Γιακουμάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελλάδα μεγαλώνει ξανά όπως είπε ο Γιώργος Γιακουμάκης, με τον Έλληνα φορ να αναφέρει πως η Εθνική θα παλέψει κόντρα σε Ολλανδία και Γαλλία για την πρόκριση στο Euro.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Γιακουμάκης:

Σίγουρα ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Σίγουρα είμαι χαρούμενος πιυ εβαλα το γκολ. Το σημαντικό ειναι να σκοράρω είτε με την εθνική είτε με την ομάδα μου. Ειναι διαφορετικό το στυλ στην Εθνική και είναι πιο δύσκολο για εμένα. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα γκολ και να τελειώσουμε το ματς. Η Ιρλανδία πίεσε, έκανε σέντρες, αντιδράσαμε καλά και πήραμε τη νίκη.

Είχαμε μελετήσει το παιχνίδι της Ιρλανδίας, είδαμε πως παίζουν. Ήμασταν έτοιμοι, είχαμε πολύ καλή ψυχολογία. Όσο περνάει ο καιρός βρισκόμαστε τόσο καλύτερα στο γήπεδο.

Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε στο Euro.  Απο αύριο αρχίζουμε να συγκεντρωνόμαστε για την Ολλανδία. Δεν πετάμε στα ουράνια, αν δεν κανουμε κάτι τη Δευτέρα η σημερινή νίκη δεν θα εχει βαθμολογικό όφελος. Επανερχόμαστε, μεγαλώνουμε σιγά σιγά.  Θα κυνηγήσουμε τις ελπίδες μας κόντρα στα μεγαθήρια. Θα τα δώσουμε όλα, χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X