ΑΕΚ: Ο χρόνος και η εμπιστοσύνη στον Πόνσε

ΑΕΚ: Ο χρόνος και η εμπιστοσύνη στον Πόνσε
Photo Credits: INTIME

Ο Αλμέιδα είναι σίγουρος πως είναι ζήτημα χρόνου για να μπορέσει ο Πόνσε να γίνει ο αποτελεσματικός φορ που χρειάζεται η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έκι Πόνσε έχει πετύχει στη Νέα Φιλαδέλφεια το γκολ με το οποίο διαμορφώθηκε η ισοπαλία 1-1 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Επίσης έχει σκοράρει το τρίτο τέρμα στο Μπράιτον, με το οποίο έδωσε στην ΑΕΚ την τεράστια νίκη μέσα στο Amex Stadium. Όμως αυτά τα δυο γκολ είναι λίγα και για την κλάση και για την ποιότητα του Αργεντινού. Το ξέρει άλλωστε και ο ίδιος.

Παρόλα αυτά, ο Ματίας Αλμέιδα δεν ανησυχεί καθόλου για τον συμπατριώτη του. Είναι απόλυτα σίγουρος πως είναι θέμα χρόνου, να ανοίξει σταθερά γραμμή με τα αντίπαλα δίχτυα. Για την ακρίβεια, ο Αργεντινός τεχνικός θεωρεί πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ του Πόνσε. Υπήρχε ζήτημα προσαρμογής από το παιχνίδι που έπρεπε να παίξει με την Έλτσε, σε σχέση μ’ αυτό που απαιτείται στο αγωνιστικό μοντέλο της ΑΕΚ.

Ο Πόνσε χρειάζεται και χρόνο και παιχνίδια, για να μπορέσει να κάνει αυτή την μετάβαση. Να ενσωματωθεί στον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ και να γίνει κομμάτι των συνεργασιών στην επίθεση. Τότε θα έρθουν και τα γκολ. Εξάλλου μέχρι τώρα το ζήτημα, δεν είναι τόσο η αστοχία του Πόνσε στην τελική προσπάθεια, αλλά ο τρόπος που φτάνει η μπάλα στα πόδια του για να μπορέσει να εκτελέσει. Κάτι που ο Αλμέιδα θεωρεί πως είναι καθαρά θέμα χρόνου για να βρεθεί.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X