H AEK πρωτοπορεί: Η τεχνολογία που χρησιμοποείται στη Νέα Φιλαδέλφεια για την παρακολούθησε αγώνων από άτομα με προβλήματα όρασης! (ΦΩΤΟ)

H AEK πρωτοπορεί: Η τεχνολογία που χρησιμοποείται στη Νέα Φιλαδέλφεια για την παρακολούθησε αγώνων από άτομα με προβλήματα όρασης! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Με την βοήθεια της τεχνολογίας, η ΑΕΚ βάζει στο γήπεδο και τον κόσμο με προβλήματα όρασης, μέσω των ακουστικών περιγραφών.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ φέτος λειτουργεί ο σχολιασμός ισότιμης ακουστικής περιγραφής.

Η ΑΕΚ έχει εντάξει φέτος στους εντός έδρας αγώνες λειτουργεί το πρόγραμμα για τον σχολιασμό ισότιμης ακουστικής περιγραφής. Αυτό έχει να κάνει με φιλάθλους με προβλήματα όρασης και εμποδιζόμενα άτομα. Η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι το πρόγραμμα λειτουργεί στα παιχνίδια στην «OPAP Arena» με απόλυτη επιτυχία.

Στη σχετική ανάρτηση σημειώνεται: «Ο Σχολιασμός Ισότιμης Ακουστικής Περιγραφής λειτουργεί στα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ από την αρχή της σεζόν με μεγάλη επιτυχία! Για ένα ποδόσφαιρο που απευθύνεται σε όλους!», ενώ στη συνέχεια περιγράφεται η διαδικασία που ακουλουθείται, για ένα ποδόσφαιρο που απευθύνεται σε όλους!

Δείτε το πρόγραμμα της ΑΕΚ για τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα όρασης:

H AEK πρωτοπορεί: Η τεχνολογία που χρησιμοποείται στη Νέα Φιλαδέλφεια για την παρακολούθησε αγώνων από άτομα με προβλήματα όρασης! (ΦΩΤΟ) H AEK πρωτοπορεί: Η τεχνολογία που χρησιμοποείται στη Νέα Φιλαδέλφεια για την παρακολούθησε αγώνων από άτομα με προβλήματα όρασης! (ΦΩΤΟ) H AEK πρωτοπορεί: Η τεχνολογία που χρησιμοποείται στη Νέα Φιλαδέλφεια για την παρακολούθησε αγώνων από άτομα με προβλήματα όρασης! (ΦΩΤΟ) H AEK πρωτοπορεί: Η τεχνολογία που χρησιμοποείται στη Νέα Φιλαδέλφεια για την παρακολούθησε αγώνων από άτομα με προβλήματα όρασης! (ΦΩΤΟ) H AEK πρωτοπορεί: Η τεχνολογία που χρησιμοποείται στη Νέα Φιλαδέλφεια για την παρακολούθησε αγώνων από άτομα με προβλήματα όρασης! (ΦΩΤΟ) H AEK πρωτοπορεί: Η τεχνολογία που χρησιμοποείται στη Νέα Φιλαδέλφεια για την παρακολούθησε αγώνων από άτομα με προβλήματα όρασης! (ΦΩΤΟ) H AEK πρωτοπορεί: Η τεχνολογία που χρησιμοποείται στη Νέα Φιλαδέλφεια για την παρακολούθησε αγώνων από άτομα με προβλήματα όρασης! (ΦΩΤΟ)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X