O Βρούτσης ζήτησε τους κανονισμούς της ΕΠΟ για... «έλεγχο νομιμότητας»

Σε επαφές με την UEFA η ΕΠΟ για το νέο αρχιδιαιτητή
Photo Credits: INTIME

Τους κανονισμούς της ΕΠΟ για έλεγχο νομιμότητας ζήτησε με έγγραφό της η ΓΓΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τους κανονισμούς της ΕΠΟ για έλεγχο νομιμότητας ζήτησε με έγγραφό της η ΓΓΑ βασιζόμενη σε νόμο που πέρασε το 2022 ο Λευτέρης Αυγενάκης και προβλέπει την έκπτωση του ΔΣ της ομοσπονδίας που δεν θα ανταποκριθεί.

Μέχρι τώρα η ποινή για τις ομοσπονδίες ήταν ο αποκλεισμός από την κρατική επιχορήγηση και γι’ αυτό η ΕΠΟ είχε επιλέξει να μην στέλνει τους κανονισμούς της και κανένα άλλο στοιχείο προς έγκριση.

Το θέμα συζητήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας και από τον πρόεδρο Τάκη Μπαλτάκο ειπώθηκε ότι FIFA και UEFA είναι αντίθετες σε τέτοιου είδους έλεγχο και ότι η απάντηση της ΕΠΟ είναι ότι όλοι οι κανονισμοί είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ και μπρορούν να τους πάρουν από εκεί.

Στο πάρκο Γουδή δεν είδαν με καλό μάτι την κίνηση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση και σε περίπτωση που υπάρξει νέα όχληση για το θέμα των κανονισμού, θα αποτανθούν αμέσως στις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές.

Ο κλοιός πάντως γύρω από την ΕΠΟ στενεύει και από τον διάδοχο του Λευτέρη Αυγενάκη δείχνοντας και τις προθέσεις της κυβέρνησης απέναντι στη σημερινή διοίκηση…

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X