Μάντσεστερ Σίτι: Κινείται δυνατά για την απόκτηση του Τόνι Κρόος

Ο Κρόος υπέγραψε το νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ
Photo Credits: INTIME

Την απόκτηση του Τόνι Κρόος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, θέλει το επόμενο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Σίτι.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια τεράστια μεταγραφή θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει η Μάντσεστερ Σίτι που θα  αλλάξει εντελώς την μεσαία γραμμή της.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης, σύμφωνα με πληροφορίες της Mundo Deportivo, θα κινηθούν για την απόκτηση του πολύπειρου κεντρικού χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και θα μπορεί να αποφασίσει μόνος του αν θα συνεχίσει στη «βασίλισσα» ή θα ψάξει κάπου άλλου τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι πρόθυμη να προσφέρει στον Γερμανό συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τις 13 εκατομμύρια λίρες!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κρόος είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο στο τέλος της σεζόν, ωστόσο, παραμένει άγνωστη η τελική του απόφαση, πόσο μάλλον με το ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει η Μάντσεστερ Σίτι.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X