Πρώην σύζυγος Ντάνι Άλβες: «Για μένα δεν υπάρχει, είναι νεκρός»

«Με χτύπησε, μου έλεγε ότι είμαι το πουτ@@@κι του» κατέθεσε η γυναίκα που κατήγγειλε τον Άλβες
Photo Credits: INTIME

Ο Βραζιλιάνος παραμένει στη φυλακή μετά τις κατηγορίες βιασμού και η πρώην σύζυγός του απέσυρε δημόσια την υποστήριξή της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη σύζυγος του ποδοσφαιριστή Ντάνι Άλβες, ,ο οποίος παραμένει στη φυλακή Μπράιανς 2 στη Βαρκελώνη μετά από κατηγορίες βιασμού που ακολούθησαν την καταγγελία μιας 23χρονης κοπέλας κατέστησε κάτι παραπάνω από σαφές ότι δεν στηρίζει τον Βραζιλιάνο.

Ο Άλβες περιμένει τη δίκη και η πρώην σύζυγός του Ντινόρα Σαντάνα δήλωσε: «Για μένα δεν υπάρχει, για μένα έχει πεθάνει. Πάντα κατέβαζα το κεφάλι μου, δεν έκανα ποτέ σόου, δεν έκανα ποτέ σκάνδαλα…» είπε σε αποκλειστική συνέντευξη για το «Cuatro al día», όπου ακούγεται φανερά θυμωμένη για την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η ίδια και τα δύο παιδιά που έχουν μαζί.

Μάλιστα ανέφερε ότι η υποστήριξη προς τον σύζυγό της το πρώτο διάστημα ήταν κατευθυνόμενη. «Τα έχω εδώ στο WhatsApp, ήταν κατευθυνόμενα “Κοιτάξτε, θα φτάσετε στο αεροδρόμιο…, θα υπάρχουν δημοσιογράφοι, θα πείτε αυτό και αυτό. Όταν βγεις από τη φυλακή, θα πεις αυτό, αυτό και αυτό”…», δήλωσε. Και κατέληξε: «Κανείς δεν με έχει πιέσει, αλλά το έκανα για να βοηθήσω τον πατέρα των παιδιών μου . Με έχει χρησιμοποιήσει ακόμα κι όταν τον έχω υπηρετήσει».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X