Ρεάλ Μαδρίτης: Πρώτος στόχος ο Ζιντάν

«Φρένο» στις φήμες από τον ατζέντη του Ζιντάν: «Καμία επαφή με την Παρί Σεν Ζερμέν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι ο διακαής πόθος του Φλορεντίνο Πέρεθ και δεν αποτελεί μυστικό. Ο διοικητικός ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει και πάλι την επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του.

Και μάλιστα, σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Γάλλος «θρύλος» της «Βασίλισσας», είναι ο μεγάλος στόχος του Πέρεθ για το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως αναφέρει το μαδριλένικο κανάλι «El Chiringuito», ο «Ζιζού» βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των υποψήφιων προπονητών της Ρεάλ Μαδρίτης για την αντικατάσταση του Κάρλο Αντσελότι που αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

Ο Γάλλος τεχνικός ωστόσο δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα, καθώς όπως τόνισε πρόσφατα θα αποφασίσει για το μέλλον του όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Στον πάγκο της Ρεάλ, ο Ζιντάν έχει δώσει το «παρών» σε 301 αναμετρήσεις, μετρώντας τρεις κατακτήσεις Champions League, δύο πρωταθλημάτων και συνολικά 11 τίτλων.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X