«Δεν είναι ομοφοβικός ο πατέρας μου - Ο παππούς μου ήταν ΚΚΕ» λέει η κόρη του Αχιλλέα Μπέου

«Δεν είναι ομοφοβικός ο πατέρας μου - Ο παππούς μου ήταν ΚΚΕ» λέει η κόρη του Αχιλλέα Μπέου
Photo Credits: INTIME

Η μεγάλη κόρη του Αχιλλέα Μπέου Αργυρώ μίλησε στο «ON time» για το σάλο που προκλήθηκε μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου Βόλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αχιλλέας Μπέος βρίσκεται κατά καιρούς – όπως και τώρα – στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, όχι όμως, πάντα για καλό, καθώς προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις με κάποιες ακραίες απόψεις του, αλλά η κόρη του, Αργυρώ μίλησε για έναν… άλλο άνθρωπο σκιαγραφώντας το προφίλ του.

Η μεγάλη κόρη του Αχιλλέα Μπέου Αργυρώ μίλησε στο «ON time» για το σάλο που προκλήθηκε μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του δημάρχου Βόλου για τον Στέφανο Κασσελάκη και τους ομοφυλόφιλους και τόνισε ότι ο πατέρας της δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά.

«Εγώ θέλω να κρατάω μια αμέτοχη στάση σε όλη την κριτική που ασκούν στον πατέρα μου, διότι εγώ ξέρω ποιος είναι ο Αχιλλέας Μπέος. Ξέρω την ψυχή του, ξέρω τον εσωτερικό του κόσμο και ξέρω τι έχει προσφέρει στην οικογένειά μας αλλά και στην πόλη του. Ξέρω ότι ο πατέρας μου είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος, με ελεύθερη έκφραση λόγου. Ούτε είναι ομοφοβικός, ούτε είναι σεξιστής, ούτε φασίστας, ίσα-ίσα ο παππούς μας, ο Νίκος, ήταν μέλος του ΚΚΕ», τόνισε η κόρη του Αχιλλέα Μπέου.

«Απλά, με τον τρόπο που εκφράζεται πολλές φορές έχει την τάση να παρεξηγείται. Δεν θέλω να επεκταθώ στο θέμα. Βάζουμε μια τελεία σε αυτό το κομμάτι και θα προτιμήσω να μείνω στις πράξεις και στα έργα του πατέρα μου, όσο και σε αυτά που έχει κάνει πίσω από τις κάμερες, γιατί δεν τα διαφημίζει κανένας, αλλά ούτε κι εκείνος!», είπε η Αργυρώ Μπέου.

Οι δυσκολίες και ο χωρισμός των γονιών της

Η Αργυρώ Μπέου έχει σπουδάσει τουριστικές επιχειρήσεις, έχει δουλέψει αρκετά χρόνια στο αεροδρόμιο, στις πιο γνωστές εταιρείες. Παράλληλα, εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με τον κλάδο της ομορφιάς.

Η κόρη του Αχιλλέα Μπέου μίλησε για την γνωριμία του πατέρα της και της μητέρας της, την μετακόμισή της στην Ελλάδα και τα προβλήματα που αντιμετώπισε όταν ήρθε στη χώρα μας.

«Μεγάλωσα και γεννήθηκα στην Αμερική, γιατί εκεί γνωρίστηκαν και παντρεύτηκαν οι γονείς μου. Σε ηλικία έντεκα ετών ήρθα στην Ελλάδα, γιατί δεν άρεσε ποτέ η Αμερική στον πατέρα μου κι έτσι οι γονείς μου αποφάσισαν να έρθουμε οικογενειακώς στην Ελλάδα και να ξεκινήσουμε από την αρχή τη ζωή μας εδώ. Δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ πολύ στην Ελλάδα, γιατί ήταν εντελώς διαφορετική η ζωή και οι νοοτροπίες, οι υποδομές της μιας χώρας με την άλλη. Δεν είχα φίλους εδώ, δεν είχα παρέες. Δεν ήξερα καλά τη γλώσσα. Μέσα σε ένα καλοκαίρι έμαθα τα ελληνικά», είπε αρχικά η Αργυρώ Μπέου.

Η Αργυρώ Μπέου μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που έζησε με το χωρισμό των γονιών της, όταν εκείνη ήταν 16 ετών.

«Είναι δύσκολο για ένα παιδί να χωρίζουν οι γονείς του, ειδικά στην εφηβεία. Είμαι και η μεγαλύτερη αδελφή, όποτε παράλληλα είχα να σταθώ και να στηρίξω και τα αδέλφια μου, που ήταν μικρότερα», ανέφερε η κόρη του Αχιλλέα Μπέου…

Πηγή: newsit.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X