Ο Στάνκοβιτς αποδεικνύει το πόσο απαραίτητος είναι για την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Ο Στάνκοβιτς αποδεικνύει το πόσο απαραίτητος είναι για την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς είναι από τους παίκτες της ΑΕΚ που έχουν ξεχωρίσει με τις φετινές του εμφανίσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ καλά έχει ξεκινήσει τη σεζόν στην ΑΕΚ ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, με τον Αυστριακό να αποδυκνεύει σε κάθε ματς το πόσο απαραίτητος είναι για την Ένωση.

Μετά την περυσινή χρονιά, όπου οι… πτήσεις του ήταν περιορισμένες καθώς χρησιμοποιήθηκε μόνο στο κύπελλο Ελλάδας, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς επέστρεψε και είναι ο βασικός γκολκίπερ της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο Αυστριακός γκολκίπερ δεν είναι απλά ο βασικός γκολκίπερ της ΑΕΚ, αλλά ένας σημαντικός παράγοντας στα αποτελέσματα της Ένωσης στη φετινή σεζόν τόσο σε Super League, όσο και Europa League.

O Στάνκοβιτς με τις εμφανίσεις του και τις καθοριστικές αποκρούσεις όπως στα ματς με Άγιαξ και Μπράιτον στο Europa League, αλλά και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην “Αγιά Σοφιά” δικαιώνει τον Ματίας Αλμέιδα για την επιλογή του να τον χρίσει ως τον Νο 1 γκολκίπερ της ΑΕΚ.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο 31χρονος γκολκίπερ έχει μέσο όρο 2.7 αποκρούσεις/ματς, έχοντας πραγματοποιήσει συνολικά 16, εκ των οποίων οι 7 εντός περιοχής, απ’ όπου έχει δεχθεί και τα 7 γκολ που έχει παθητικό φέτος.

Στα δύο ματς που η ΑΕΚ έχει δώσει στο Europa League και είναι αήττητη, η συνεισφορά του Στάνκοβιτς είναι ακόμα μεγαλύτερη. Ο μέσος όρος των αποκρούσεων/ματς είναι 5.5 ενώ το παθητικό του είναι τρία γκολ. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας έχει κάνει 11 αποκρούσεις, οι έξι εντός περιοχής, ενώ αποτρέπει 1.89 γκολ/ματς.

Ο Στάνκοβιτς και η άμυνα της ΑΕΚ έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους μόλις μία φορά, στο 3-0 επί του Παναιτωλικού, όπου και πάλι ο Αυστριακός χρειάστηκε να επέμβει για να μην δεχθεί γκολ.

Τα στατιστικά του Στάνκοβιτς

Ο Στάνκοβιτς αποδεικνύει το πόσο απαραίτητος είναι για την ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Οι επιδόσεις του Τσίτσαν Στάνκοβιτς σε Super League και Europa League.Πηγή: Novasports.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X