Μπαρτσελόνα: Δεκαπλασίασε τον μισθό του Φέλιξ

Μπαρτσελόνα: Δεκαπλασίασε τον μισθό του Φέλιξ
Photo Credits: INTIME

Τα δεκαπλάσια χρήματα από αυτά με τα οποία είχε υπογράψει o Ζοάο Φέλιξ, λόγω του εντυπωσιακού ξεκινήματός του στη Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Δυνατή» αύξηση για τον Ζοάο Φέλιξ! Ο 23χρονος προσαρμόστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην Μπαρτσελόνα και με το «καλησπέρα» δείχνει να έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες ακόμη και των ίδιων των Μπλαουγκράνα!

Ο, δανεικός από την Ατλέτικο, Πορτογάλος θυμίζει ξανά τον καλό του εαυτό και μέχρι στιγμής σε 8 εμφανίσεις με την Μπάρτσα σε La Liga και Champions League έκλεισε τα μάτια της στη φόρμα του και τον κομβικό ρόλο που απέκτησε από νωρίς στην ομάδα και έτσι αποφάσισε, όπως μετεδώσε το Catalunya Radio να τον επιβραβεύσει, δεκαπλασιάζοντας τον μισθό του!

Με αυτά τα νέα δεδομένα λοιπόν, ο Ζοάο Φέλιξ που είχε υπογράψει στην Μπάρτσα με μόλις 400.000 (!) ευρώ, πλέον θα λάβει ετησίως 4.000.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή η αύξηση είναι εντός των πλαισίων των αυστηρών οικονομικών κανονισμών της La Liga που αφορούν τους Καταλανούς αλλά και ότι ακόμα κι έτσι, ο Φέλιξ θα αποτελεί έναν από τους πιο χαμηλόμισθους παίκτες της ομάδας, αφού ο μέσος όρος της μισθοδοσίας της αγγίζει τα 5 εκατομμύρια ανά παίκτη.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X