Παναθηναϊκός: «Μπήκε» ο Χουάνκαρ, έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: «Μπήκε» ο Χουάνκαρ, έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

«Μπήκε» σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς ο Χουάνκαρ και θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το τριήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους παίκτες του για να «γεμίσουν τις μπαταρίες» τους, έπειτα από έναν εξαντλητικό μήνα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν το πρωί της Πέμπτης (12/10) στις προπονήσεις.

Η ευχάριστη είδηση της ημέρας για τον Σέρβο τεχνικό του «τριφυλλιού» ήταν η επιστροφή του Χουάνκαρ σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς, ξεπερνώντας την κάκωση στην ποδοκνημική που υπέστη στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα και τον κράτησε εκτός απ’ τον εξ αναβολής αγώνα με τον Ατρόμητο. Ως εκ τούτου θα είναι κι ο Ισπανός μπακ διαθέσιμος για το μεγάλο ντέρμπι της 22ας Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ανοίγματα. Απόντες ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς και Μλαντένοβιτς. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ-Μπράουν, Μάγκνουσον, ενώ έξτρα πρόγραμμα έκανε ο Κλεϊνχέισλερ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X