Βεράτι: «Δεν ήθελα να πάω σε άλλη ομάδα στην Ευρώπη για να μην βρεθώ απέναντι στην Παρί»

Βεράτι: «Δεν ήθελα να πάω σε άλλη ομάδα στην Ευρώπη για να μην βρεθώ απέναντι στην Παρί»
Photo Credits: INTIME

Ο Μάρκο Βεράτι μετακόμισε το καλοκαίρι από την Παρί στην Αλ Αραμπί όμως τα 11 χρόνια παρουσίας στο «Παρκ Ντε Πρενς» τον έδεσαν απίστευτα με τους Παριζιάνους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρκο Βεράτι ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών της Παρί την τελευταία δεκαετία και η προσφορά του εκτιμήθηκε όχι μόνο από τη διοίκηση αλλά και από τον κόσμο, ο οποίος τον αποθέωσε πριν λίγους μήνες στο τελευταίο το ματς με τη φανέλα των Παριζιάνων.

Παρά το γεγονός ωστόσο πως τώρα βγάζει το… παντεσπάνι του στο Κατάρ με τη φανέλα της Αλ Αράμπι, ο 30χρονος Ιταλός μέσος όχι μόνο δεν ξεχνάει την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας αλλά με συνέντευξή του στην “Equipe” μίλησε για το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει μαζί της και την άρνησή του να την συναντήσει στο μέλλον ως… αντίπαλος.

«Μίλησα το περασμένο καλοκαίρι με τον Λουίς Ενρίκε και μου είπε ότι δεν ήμουν στα πλάνα του. Είναι σπουδαίος προπονητής, το σέβομαι αυτό. Απλά μου είπε ότι ήθελε να προχωρήσει σε αλλαγές, ότι ήμουν για πολλά χρόνια στην Παρί και πως εκείνος ήθελε κάτι διαφορετικό.

Για μένα, τίποτα δεν συμβαίνει στην τύχη. Δεν ήθελα να πάω σε άλλη ομάδα στην Ευρώπη όοπυ θα μπορούσα να βρεθώ αντίπαλος με την Παρί. Ήθελα να είναι αυτή η τελευταία ομάδα μου.

Θα ζήσω στο Παρίσι για όλη τη ζωή μου. Η οικογένειά μου, τα παιδιά μου, έμειναν εκεί. Όταν έχω ελεύθερες μέρες, επιστρέφω μόνο και μόνο για να μείνω στο Παρίσι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός μέσος και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν παίκτες που κρύβονται, εγώ αναλαμβάνω πάντα τις ευθύνες μου, στη ζωή όπως και στο γήπέδο. Ένας από τους λόγους που με αγαπάει ο κόσμος είναι και αυτό, βλέπουν ότι είμαι φυσιολογικός.

Το ποδόσφαιρο ήταν πάντα ένα παιχνίδι, οι απολαύσεις που είχα ήταν να πιω ένα ποτήρ κρασί όταν δεν υπήρχαν προπονήσεις. Ήξερα ποια ήταν η στιγμή που μπορούσα να φάω με τους φίλους μου ενώ όταν ήμουν πιο μικρός πήγαινα και σε ντισκοτέκ.

Ανεξάρτητα από όλα αυτά, ήμουν και είμαι πάντα επαγγελματία και δεν είχα καθυστερήσει ούτε ένα λεπτό σε προπόνηση».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X