Προκριματικά Euro: Η UEFA ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα του Ισραήλ στο Κόσοβο, που είχε οριστεί για τις 15 Οκτωβρίου

Προκριματικά Euro: Η UEFA ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα του Ισραήλ στο Κόσοβο, που είχε οριστεί για τις 15 Οκτωβρίου
Photo Credits: INTIME

Η εμπόλεμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Ισραήλ με την Παλαιστίνη έχει άμεση επίπτωση και στον αθλητισμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ανελέητος και φρικαλέος πόλεμος που έχει ξεσπάσει εδώ και μία εβδομάδα μεταξύ του κράτους του Ισραήλ και της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς, έχει τοποθετήσει αναγκαστικά στον πάγο τον αθλητισμο στο Ισραήλ, με τη μία μετά την άλλη τις δραστηριότητες των ομάδων της χώρας να αναβάλλονται.

Τελευταίο παράδειγμα είναι η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να προχωρήσει στην αναβολή του αγώνα μεταξύ του Κοσόβου και του Ισραήλ για τα προκριματικά του Euro 2024, που ήταν προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή (15/10), με την UEFA να ανακοινώνει πως θα κάνει γνωστή το προσεχές διάστημα τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Σύμφωνα μάλιστα με ανακοίνωση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Κοσόβου, η απόφαση πάρθηκε από την UEFA από τη στιγμή που “οι Ισραηλινές αρχές δεν επιτρέπουν στην παρούσα φάση στην εθνική ομάδα της χώρας τους να ταξιδέψει στο εξωτερικό”.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X