Ο Χαρδαλιάς επισκέφτηκε την μπουτίκ του Αστέρα και πήρε δώρο δύο εμφανίσεις με το... 21

Ο Χαρδαλιάς επισκέφτηκε την μπουτίκ του Αστέρα και πήρε δώρο δύο εμφανίσεις με το... 21
Photo Credits: INTIME

Ο Χαρδαλιάς επισκέφθηκε το επίσημο κατάστημα του Αστέρα Τρίπολης και πήρε ως δώρο δύο εμφανίσεις με το «21», λόγω της επανάστασης του 1821 αλλά και της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφθηκε το επίσημο κατάστημα του Αστέρα Τρίπολης και πήρε ως δώρο δύο εμφανίσεις με το «21», λόγω της επανάστασης του 1821 αλλά και της ΑΕΚ.

Έναν επίτιμο καλεσμένο είχε το επίσημο κατάστημα του Αστέρα Τρίπολης «Star Store», όπου βρέθηκε ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, στην πρώτη του επίσημη επίσκεψη μετά την εκλογή του.

Ο Χαρδαλιάς έλαβε εκ μέρους της διοίκησης ως δώρο δύο εμφανίσεις της ομάδας οι οποίες είχαν το νούμερο «21», η μία λόγω της επανάστασης του 1821, και η άλλη λόγω της υποστήριξής του στην ΑΕΚ. Παράλληλα, προσεκλήθη να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση των Αρκάδων με την Ένωση στις 22 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα:

«Παρουσία του εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρη Μπάκου, ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Μποροβήλος προσέφερε εκ μέρους της διοίκησης στον κ. Νίκο Χαρδαλιά τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ στην οποία αναγραφόταν το όνομα του νεοεκλεγέντος Περιφερειάρχη Αττικής, καθώς και δώρα της ομάδας μας.

Επίσης, ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς δέχτηκε τα συγχαρητήρια για την εκλογή του ως Περιφερειάρχης Αττικής και μίλησε στους αθλητές των Τμημάτων Υποδομής του ΑΣΤΕΡΑ, οι οποίοι έδωσαν το παρόν στο Star Store.

Ο κ. Μποροβήλος καλωσόρισε τον κ. Χαρδαλιά στο επίσημο κατάστημα του ΑΣΤΕΡΑ, με τον Περιφερειάρχη Αττικής να τον ευχαριστεί και να αναφέρεται με πολύ κολακευτικά λόγια για τη δουλειά που γίνεται στον ΑΣΤΕΡΑ».

Δείτε βίντεο από την επίσκεψη:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X