ΑΕΚ: Γκολ ο Χρήστος Κοσίδης με την Εθνική Νέων - 4-0 σε φιλικό τη Βουλγαρία

ΑΕΚ: Γκολ ο Χρήστος Κοσίδης με την Εθνική Νέων - 4-0 σε φιλικό τη Βουλγαρία
Photo Credits: INTIME

Με το… δεξί μπήκε, στο φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ, η Εθνική Νέων καθώς επικράτησε με 4-0 της Βουλγαρίας με γκολ και του Χρήστου Κοσίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με επιβλητικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της, για το φιλικό τουρνουά Κ19 που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, η Εθνική Νέων καθώς νίκησε με 4-0 την αντίστοιχη εθνική ομάδα της Βουλγαρίας με γκολ και του αμυντικού της ΑΕΚ, Χρήστου Κοσίδη.

Παρά τις αλλαγές προσώπων κατά τη διάρκεια του ματς, η χώρα μας είχε το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και από τα πρώτα λεπτά είχε δείξει τις… διαθέσεις της.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, τόσο ο Κοσίδης (19’) όσο και ο Τζίμας (20’) είχαν ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 ενώ η ομάδα έφτασε κοντά και σε τρίτο γκολ ουκ ολίγες φορές.

Η συνέχεια στο σκοράρισμα δόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Σημαντηράκης έκανε το 3-0 στο 55’ ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Φίλων στο 90’.

Επόμενο παιχνίδι για την Εθνική Νέων, είναι αυτό κόντρα στην Κροατία το Σάββατο (14/10, 13:30) ενώ το πρόγραμμα κλείνει το παιχνίδι της Τρίτης (17/10, 16:00) κόντρα στην Εσθονία.

Αναλυτικά έπαιξαν: Αγγελίδης (46’ Καρακασίδης), Γεωργιάδης (46’ Φίλων), Λάσκαρης (46’ Κάτρης), Κώττας (46’ Παναγιωτακόπουλος), Παπακανέλλος (46’ Καλοσκάμης), Τζίμας (46’ Κοντούρης), Γκούμας (46’ Μπρατσιώτης) (75’ Μαρούτσης), Κοντονίκος (46’ Σημαντηράκης), Σαββίδης (46’ Δρόσος) (75’ Ανδρικόπουλος), Δεληγιάννης (46’ Αμπαρτζίδης), Κοσίδης (46’ Καστίδης).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X