Η ιδιαίτερη ρήτρα στο συμβόλαιο του Τσάμπι Αλόνσο με την Λεβερκούζεν

Η ιδιαίτερη ρήτρα στο συμβόλαιο του Τσάμπι Αλόνσο με την Λεβερκούζεν
Photo Credits: INTIME

Ο Ισπανός προπονητής έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του, που του επιτρέπει να αποχωρήσει για μια εκ των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν ή Λίβερπουλ το καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσάμπι Αλόνσο είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσει για μια εκ των Μπάγερν Λίβερπουλ η Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι που έρχεται χάρη σε μια ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του με την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Αυτή την περίοδο ο 41χρονος ανερχόμενος προπονητής έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του λόγω του τρομερού ξεκινήματος που έχει κάνει με τις ασπιρίνες, καθώς βρίσκεται στην 1η θέση του Γερμανικού πρωταθλήματος με 6 νίκες και μια ισοπαλία.

Πολύ πρόσφατα, έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026 έχοντας όμως την ρήτρα που του επιτρέπει να φύγει νωρίτερα, αν έρθει μια πρόταση από μια εκ των τριών αυτών ομάδων.

Οι φήμες αυτή την στιγμή θέλουν την Ρεάλ Μαδρίτης να λύνει την συνεργασία της με τον Κάρλο Αντσελότι το καλοκαίρι του 2024 και στην κορυφή της λίστας του Φλορεντίνο Πέρεθ αυτή την στιγμή βρίσκεται ο Τσάμπι Αλόνσο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X