Ομοιότητες βρήκαν ανάμεσα στον Ντιέγκο Αλόνσο και τον Σιμεόνε

Ομοιότητες βρήκαν ανάμεσα στον Ντιέγκο Αλόνσο και τον Σιμεόνε
Photo Credits: INTIME

Ο νέος προπονητής της Σεβίλλης με μια απάντηση του, «αποστόμωσε» τους δημοσιογράφους που έλεγαν ότι είναι ίδιος με τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είπε ότι «Η Μόνα Λίζα είναι μια. Τα αντίγραφα είναι άνευ αξίας». Έτσι απάντησε στους δημοσιογράφους που βρισκόντουσαν στην παρουσίαση του ως νέο προπονητή της Σεβίλλης όταν προσπάθησαν να τον παρομοιάσουν με τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την καταγωγή τους, καθώς και οι δύο είναι από την Ουρουγουάη, τον ρώτησαν εάν έχει ομοιότητες με τον τεχνικό της Ατλέτικο.

«Το πρώτο μας όνομα (γέλια). Ο κάθε ένας έχει τη δική του προσωπικότητα. Η Μόνα Λίζα είναι μια. Τα αντίγραφα είναι άνευ αξίας. Πρέπει να είσαι αυθεντικός σαν άνθρωπος. Με κολακεύετε που με συγκρίνετε ή με παρομοιάζετε με τον Τσόλο γιατί τον εκτιμώ πολύ, αλλά θέλω να είμαι εγώ», ανέφερε θέλοντας να επισημάνει ότι είναι διαφορετικός από τον Σιμεόνε.

Ο νέος τεχνικός της Σεβίλλης υπογράμμισε πως ο κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία ενώ για το ρόστερ της ομάδας που αναλαμβάνει μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Ανέφερε ότι αυτό έχει μεγάλες δυνατότητες, και πως με τους παίκτες που έχει μπορεί να ανταποκριθεί σε πολλά διαφορετικά στιλ παιχνιδιού. Υπογράμμισε πως του αρέσει το κυριαρχικό ποδόσφαιρο με πολλή πίεση στην αντίπαλη περιοχή και με παίκτες να παίζουν με μεγάλη επιθετικότητα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X