ΑΕΚ: Για το «διπλό» (16:00) κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Εικόνες από το Διομήδης Άργους - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ επιστρέφει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μετά την αναβολή του προηγούμενου εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό λόγω έλλειψης έδρας.

Το πρόβλημα παραμένει για την «Ένωση» η οποία ωστόσο καλείται να προχωρήσει μπροστά αντιμετωπίζοντας σήμερα στις 16:00 τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη , στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier. Η «Ένωση» προέρχεται από τη νίκη στο Άργος κόντρα στον Διομήδη και θέλει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο στο πρωτάθλημα, απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο. Ο αγώνας θα προβληθεί από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο Youtube.  Στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι διαθέσιμοι αθλητές του Ντράγκαν Τζούκιτς ο οποίος κλήθηκε το τελευταίο διάστημα να διαχειριστεί και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το κλείσιμο του ΟΑΚΑ και την έλλειψη γηπέδου.

Μαρτίνοβιτς: «Μπαίνουμε σε ρυθμούς με τον νέο προπονητή»

Ο Πάτρικ Μαρτίνοβιτς μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι: «Με τον νέο προπονητή μπαίνουμε σε νέους ρυθμούς. Αναλύσαμε τον αντίπαλό μας καλά και τώρα πρέπει να μεταφέρουμε ό,τι μάθαμε στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ πως θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο και σκληρό αμυντικά. Θέλουμε να γυρίσουμε στην Αθήνα με τους δύο πόντους».  Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων, με βάση την επίσημη στατιστική του Συλλόγου, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν τεθεί αντιμέτωποι 48 φορές στο Πρωτάθλημα, 24 φορές στην Αθήνα και 24 στη Θεσσαλονίκη, με την ΑΕΚ να μετρά 25 νίκες, τον ΠΑΟΚ 17, ενώ 6 αναμετρήσεις έληξαν δίχως νικητή. Στους αγώνες της Θεσσαλονίκης, η «Ένωση» έχει πανηγυρίσει 8 «διπλά», οι γηπεδούχοι 11 νίκες, ενώ 5 αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν ισόπαλες. Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει πετύχει 1288 (609 εκτός έδρας), ενώ ο ΠΑΟΚ 1254 (612 εντός έδρας). Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Πρωτάθλημα είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 177 τέρματα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X