«Στη λίστα της Κλαμπ Μπριζ ξανά ο Μουκουντί»

«Στη λίστα της Κλαμπ Μπριζ ξανά ο Μουκουντί»
Photo Credits: INTIME

Στη Μπριζ δεν έχουν σβήσει το όνομα του Μουκουντί από τη μεταγραφική λίστα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έναν κεντρικό αμυντικό αναζητά η Κλαμπ Μπριζ και στα υπόψη της παραμένει ο Αρόλντ Μουκουντί της ΑΕΚ. Το καλοκαίρι η βελγική ομάδα κατέθεσε πρόταση, ύψους 8 εκατ. ευρώ για τον Καμερουνέζο στόπερ, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Στη Μπριζ δεν έχουν σβήσει το όνομα του Μουκουντί από τη μεταγραφική λίστα και ο προπονητής της ομάδας Ρόνι Ντέιλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης ενός κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο.

Η ιστοσελίδα voetbalnieuws.be δημοσίευσε μια λίστα εννέα στόχων της Κλαμπ Μπριζ για το κέντρο της άμυνας, στην οποία εκτός από τον 25χρονο αμυντικό της ΑΕΚ βρίσκονται οι Πασκάλ Στρούικ (Λιντς), Κρις Ρίτσαρντς (Κρίσταλ Πάλας), Ζινεντίν Μπελαΐντ (Αλγέρ), Αρνάου Κομάς (Βασιλεία), Κρίστοφερ Άγερ (Μπρέντφορντ), Μαξίμ Εστέβ (Μονπελιέ), Γιαν-Κάρλς Σίμιτς (Μίλαν) και Τσιντόζιε Αβαζιέμ (Μποαβίστα).

Για τον Μουκουντί, η βελγική ιστοσελίδα θυμάται το καλοκαιρινό φλερτ της Κλαμπ Μπριζ, ενώ τονίζεται πως πέρυσι ο Καμερουνέζος έφερε σταθερότητα στην άμυνα της ΑΕΚ και οι εμφανίσεις του ήταν υψηλού επιπέδου, βοηθώντας την ομάδα να κατακτήσει το νταμπλ.

Μάλιστα γίνεται αναφορά στον χαρακτηρισμό του δημοσιογράφου Τζέρεμι Σμιθ της εφημερίδας Guardian για τον 25χρονο στόπερ ως έναν «παραδοσιακό σέντερ μπακ υψηλού επιπέδου, που είναι μεγαλόσωμος και δυνατός».

Φέτος σημειώνεται, ωστόσο, ότι δεν έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα, κάτι που έχει να κάνει φυσικά με τη διαχείριση κόπωσης του Αλμέιδα, αλλά και την απουσία του λόγω της τροφικής δηλητηρίασης που τον ταλαιρώρησε.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X