Στις 15 Νοεμβρίου θα γίνει το αναβληθέν παιχνίδι του Ισραήλ με την Ελβετία

Στις 15 Νοεμβρίου θα γίνει το αναβληθέν παιχνίδι του Ισραήλ με την Ελβετία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τις 15 Νοεμβρίου όρισε η UEFA τον αγώνα του Ισραήλ εναντίον της Ελβετίας για τον 9ο προκριματικό όμιλο του EURO 2024, που ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 12 Οκτωβρίου κι αναβλήθηκε λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ.

Η UEFA είχε αναβάλει όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου που είχαν προγραμματιστεί στο Ισραήλ για τις επόμενες δύο εβδομάδες λόγω των συγκρούσεων στην περιοχή.

Το Ισραήλ επρόκειτο να παίξει τον αγώνα εναντίον της Ελβετίας την Πέμπτη (12/10) στο Τελ Αβίβ και πλέον η UEFA ανακοίνωσε ότι θα επιβεβαιώσει τον τόπο διεξαγωγής των αγώνων του Νοεμβρίου εν ευθέτω χρόνω.

«Η UEFA θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά την κατάσταση και θα παραμείνει σε επαφή με όλες τις εμπλεκόμενες ομάδες πριν λάβει αποφάσεις για πιθανές αλλαγές σε άλλα επερχόμενα παιχνίδια που αφορούν το Ισραήλ», ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X