Eτσι ξεφτιλίστηκε Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός!

Eτσι ξεφτιλίστηκε Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός!
Photo Credits: INTIME

Μία ανάρτηση με όλες τις αλήθειες για το... χέρι-χέρι των δύο «απαταιώνιων»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μία ανάρτησή του στα social media, o αρθρογράφος του enwsi.gr Σταμάτης Βούλγαρης ξεφτίλισε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που για ακόμη μία φορά πηγαίνουν χέρι-χέρι.

Ο αρθρογράφος της ΑΕΚ ανέφερε στην ανάρτησή του ΟΛΑ όσα έχουν γίνει με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, τις… κωλοτούμπες των «αιωνίων» αλλά και όσα γίνονται τώρα με την πρόσληψη του Πίτερ Φρόιντφελντ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Σταμάτης Βούλγαρης:

«Ολυμπιακός & Παναθηναϊκός για Φρόιντφελντ και ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!

Ο Ολυμπιακός ψήφισε να έρθει ο Άγγλος και απέσυρε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του δύο εβδομάδες πριν πιάσει δουλειά! Στη συνέχεια τον… στήριξε και όταν έφυγε αποτυχημένος, κατέληξε στην Αίγυπτο από όπου τον έδιωξαν με τις κλωτσιές! Μετά από εκεί βρέθηκε στην «αγκαλιά» του Βαγγέλη Μαρινάκη με 15.000 μισθό στη Super League…

Ο Ολυμπιακός για μία τουλάχιστον 20ετία είχε τον απόλυτο έλεγχο της ΕΠΟ. Μάλιστα μέσα σε διάστημα λίγων μηνών από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι τον Ιούνιο του 2015, άλλαξε τέσσερις (4) φορές την ΚΕΔ! Πανηγύριζαν γιατί έβαζαν πότε τον Σωμαρακάκη και πότε τον Ζωγράφο! Αυτοί λοιπόν που έκαναν όλα αυτά, τώρα «γκρινιάζουν» για τον Σουηδό…

Μπορεί να απευθύνονται σε αμοιβάδες, μπορεί να ελέγχουν τα media, αλλά δε γεννηθήκαμε χθες και δεν πρόκειται να τα ξεχάσουμε…

Ο Παναθηναϊκός ψήφισε να έρθει ο Κλάτενμπεργκ! Την 1/11/2021 ο Αλαφούζος του εξαπέλυσε επίθεση, στις 9/1/2022 απέσυρε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, αλλά στις 5/7/2022 ο Αλαφούζος τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Άγγλου στη θέση του αρχιδιαιτητή συμφωνώντας με τον Ολυμπιακό!

Μιλάνε για τις ΕΠΣ και βγαίνουν κάποια πράσινα φυτά και έχουν ξεχάσει αυτά που… πανηγύριζαν, όταν έβγαινε στα ραδιόφωνα ο Βασίλης Κωνταντίνου ως ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ του Παναθηναϊκού για τις εκλογές της Ζακύνθου!!!

Πάμε και στην ΟΥΣΙΑ…

Ο Φρόιντφελντ ήταν δέκα χρόνια αρχιδιαιτητής στη Σουηδία. Το όνομά του δεν έχει εμπλακεί σε κανένα σκάνδαλο. Είναι εκ των παρατηρητών διαιτησίας της UEFA, και ένας εκ των μελών των πρώην διαιτητών της Σουηδίας, που είναι εκπαιδευτές σε μελλοντικούς διαιτητές και όχι μόνο.
Στην καριέρα του διαιτήτευσε συνολικά 68 διεθνείς αγώνες σε διοργανώσεις UEFA/FIFA, με εκείνον τον τελικό του Κυπέλλου UEFA 2008, ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Ζενίτ να είναι το μεγαλύτερο του highlight.

Έδωσε το «παρών» στο Euro2008, σφυρίζοντας την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελβετία και την Αυστρία, ενώ στον τελικό της διοργάνωσης, ήταν τέταρτος.

Υπάρχει «κενό» στη διαδικασία εκλογής του; ΟΧΙ!

Είναι κόντρα στην ολιστική μελέτη; ΟΧΙ!

Είναι κόντρα στους κανονισμούς; ΟΧΙ!

Έχει προταθεί και στο παρελθόν από την UEFA; ΝΑΙ!

Και επειδή το ΠΑΡΑΜΥΘΙ τους είναι τεράστιο:

Καμιά ολιστική μελέτη δεν λέει αυτά που επικαλούνται, το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι καν πλέον σε επιτροπεία.

ΑΝ λέμε ψέματα να βγάλουν ότι αποδείξεις έχουν, αλλά δεν έχουν…

Αλήθεια στη σημερινή συνεδρίαση γιατί γίνονταν από… κοινού τηλεφωνήματα;

Αλήθεια πόσα πέναλτι έχει πάρει φέτος ο Παναθηναϊκός;

Αλήθεια ποιοι χρησιμοποιούσαν την ΕΠΟ και την ΚΕΔ για να μην έχουν ανταγωνισμό;

Αλήθεια ποια ΕΠΟ και ποια ΚΕΔ κυνηγούσε τον Ολυμπιακό όταν πήρε τα τρία σερί πρωταθλήματα;

Συνεχίστε ό,τι κάνετε…»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X