Ντε Λαουρέντις: «Το καλοκαίρι μίλησα με Λουίς Ενρίκε, ευτυχώς πήγε στην Παρί»

Ντε Λαουρέντις: «Το καλοκαίρι μίλησα με Λουίς Ενρίκε, ευτυχώς πήγε στην Παρί»
Photo Credits: INTIME

Δηλώσεις σχετικά με τη φημολογία περί αποχώρησης του Ρούντι Γκαρσιά από τον πάγκο της Νάπολι, έκανε ο πρόεδρός της, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέση για την πολύ μεγάλη κουβέντα που έχει ανοίξει εδώ και αρκετές μέρες γύρω από το μέλλον του Ρούντι Γκαρσιά στην τεχνική ηγεσία της Νάπολι, πήρε ο Αυρέλιο Ντε Λαουρέντις!

Ο πρόεδρος των «παρτενοπέι» ανέφερε ότι προτιμά να σκεφτεί καλά πριν αποφασίσει και τόνισε ότι μια βιαστική κίνηση μπορεί να αποδειχθεί λανθασμένη, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι προσέγγισε Τιάγκο Μότα και Λουίς Ενρίκε, εκφράζοντας παράλληλα την… ανακούφισή του που δεν τα βρήκε με τον Ισπανό, θυμίζοντάς μας τα αρνητικά αποτελέσματά που έχει η Παρί Σεν Ζερμέν με εκείνον στον «τιμόνι» της.

«Δεν είμαστε σε καλή στιγμή με τον Γκαρσιά. Είμαι επιχειρηματίας και έχω καθήκον να κάνω το καλύτερο για την επιχείρησή μου. Θα πάρω τις κατάλληλες αποφάσεις όταν έρθει η ώρα να τις πάρω. Πρέπει πάντα να σκέφτεσαι τις κινήσεις σου, μια βιαστική απόφαση μπορεί να βγει λάθος. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα την στιγμή που τα θέλουμε, δεν γίνεται έτσι στη ζωή. Κεφάλι κάτω και δουλειά. Μπορεί να συμβεί αυτό όταν επιλέγεις έναν προπονητή που δεν ξέρει πλέον το ιταλικό ποδόσφαιρο, θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα», ανέφερε αρχικά, προσθέτοντας:

«Πιστεύω ότι και φέτος θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Το καλοκαίρι μίλησα με πολλούς προπονητές. Ρώτησα τον Τιάγκο Μότα, αλλά δεν ήθελε να έρθει. Μίλησα με τον Λουίς Ενρίκε, ευτυχώς πήγε στην Παρί και βλέπετε το αποτέλεσμα. Δεν με έπεισε στη συνάντηση που είχαμε. Μίλησα με πολλούς».

Τέλος, σχολίασε και την επιλογή του να γίνει το ιταλικό Σούπερ Καπ στη Σαουδική Αραβία, λέγοντας: «Όποιος θέλει να πάει στη Σαουδική Αραβία για να παίξει το Σούπερ Καπ είναι βλάκας. Έχετε δει τι γίνεται στο Ισραήλ; Θα μπορούσε να υπάρξει μεγάλο πρόβλημα με τις πτήσεις. Και αυτά για να κερδίσετε μερικά εκατομμύρια ακόμα; Ας το κάνουμε στο Ολίμπικο».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X