AEK: Αναμονή για Καμπενγκέλε, έτοιμος ο Κουζμίνσκας

AEK: Αναμονή για Καμπενγκέλε, έτοιμος ο Κουζμίνσκας
Photo Credits: INTIME

Η προετοιμασία για το ΣΕΦ έχει επιστροφές για την ΑΕΚ, αλλά και ένα ερωτηματικό.

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο ΣΕΦ. Σε αυτήν συμμετέχουν όλοι παίκτες, όσοι δεν έπαιξαν με τον Λαύριο αλλά και ο Κουζμίνσκας που αποχώρησε τραυματίας.

Για να δούμε ξεχωριστά τις περιπτώσεις, ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, δεν αγωνίστηκε στο τέλος του αγώνα με το Λαύριο, καθώς είχε έναν σπασμό στην μέση που το έβγαλε εκτός της αναμέτρησης. Τελικά δεν ήταν κάτι σοβαρό και συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Το ίδιο ισχύει και με τον Μπεν Μάκλεμορ, που βέβαια δεν είχε ο ίδιος κανένα πρόβλημα, αλλά το letter of clearance που περίμενε η ΑΕΚ από την Κίνα, άργησε και έμεινε εκτός. Υπάρχει αισιοδοξία ότι μέσα στις επόμενες μέρες αυτό θα γίνει και θα μπορέσει να παίξει στον επόμενο αγώνα.

Η περίπτωση του Καμπενγκέλε είναι πιο περίπλοκη και σοβαρή, καθώς δεν αγωνίστηκε κόντρα στο Λαύριο και υπάρχουν ιατρικοί λόγοι για αυτό. Στην ΑΕΚ περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί η αποθεραπεία του και αν θα πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς και θα πράξουν αναλόγως. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που δεν έχει δηλωθεί στον ΕΣΑΚΕ, από την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς στην ομάδα περιμένουν να δουν αν θα μπορεί να αγωνιστεί στην συνέχεια, ώστε να μην χάσουν 2 αλλαγές από τις 3 που έχουν στον πρώτο γύρο.

Μέχρι την Παρασκευή θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση, με τον παίκτη να παίρνει μέρος σε κομμάτι της προπόνησης για να μην είναι ανενεργός, σε περίπτωση που υπάρχουν θετικά αποτελέσματα.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X