Τότεναμ: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Γιόχαν Λάνγκε

Τότεναμ: Νέος τεχνικός διευθυντής ο Γιόχαν Λάνγκε
Photo Credits: INTIME

Το κενό που είχε αφήσει η παραίτηση του Φάμπιο Παράτιτσι στη θέση του τεχνικού διευθυντή στην Τότεναμ καλύπτει από σήμερα (10/10) ο Γιόχαν Λάνγκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία θέση στη διοίκηση της Τότεναμ που είχε μείνει «ορφανή» από τις 21 Απριλίου, έρχεται να «γεμίσει» ο Γιόχαν Λάνγκε.

Ο 43χρονος αποτελεί τον αντικαταστάτη του Φάμπιο Παράτιτσι, ο οποίος παραιτήθηκε στα μέσα της προηγούμενης σεζόν, στον απόηχο της τιμωρίας του από τη FIFA με αποκλεισμό από κάθε αθλητική ενασχόληση για 30 μήνες, εξαιτίας της εμπλοκής του στο σκάνδαλο plusvalenza όσο βρισκόταν στη Γιουβέντους.

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Άστον Βίλα, είδε να χάνει τη θέση του στις αρχές καλοκαιριού, όταν αγλική ομάδα αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον «Μίδα του Ποδοσφαίρου», όπως χαρακτηρίζεται ο Μόντσι.

Ο 43χρονος Δανός αναμένεται να αποτελέσει σημαντικό χαρτί στα πλάνα της Τότεναμ για ολική επανεκκίνηση, κάτι που έχει ξεκινήση ήδη με τον Ποστέκογλου, καθώς μετά από τις πρώτες 8 αγωνιστικές της Premier League τα «Σπιρούνια» βρίσκονται στην πρώτη θέση, ισοβαθμώντας με την Άρσεναλ.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Γιόχαν Λάνγκε έχει διοριστεί Τεχνικός Διευθυντής με ισχύ από την 1η Νοεμβρίου 2023», αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου, συμπληρώνοντας ότι «ο Λάνγκε θα έχει την ευθύνη για την πρόσληψη, την ανάλυση και τον εντοπισμό ταλέντων σε όλες τις ομάδες της ανώτερης ομάδας και των ακαδημιών μας».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X