Ο Τσιτσιπάς με τον Χάας προκρίθηκαν στα προημιτελικά στο διπλό του Shanghai Masters

Ο Τσιτσιπάς με τον Χάας προκρίθηκαν στα προημιτελικά στο διπλό του Shanghai Masters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρά τον αποκλεισμό στο μονό, συνεχίζει την πορεία του στο Shanghai Masters, καθώς επικράτησαν με τον Χάας 2-1 σετ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο6) αποκλείστηκε τη Δευτέρα (9/10) στο μονό του Shanghai Masters από τον Γάλλο Ουγκό Ουμπέρ, αλλά θα συνεχίσει στη Σανγκάη, αφού επικράτησαν με τον Ρόμπιν Χάας 2-1 επί των Ντε Μινόρ και Παρσέλ και προκρίθηκαν στους “8” στο διπλό του τουρνουά.

Το ελληνολλανδικό δίδυμο επικράτησε με 7-5, 3-6, 10-5 των αντιπάλων τους κι έπειτα από 1 ώρα και 25 λεπτά αγώνα πήραν μία ακόμα νίκη μετά τη διαδικασία του super tie-break.

Στα προημιτελικά της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσουν τους Μαρτσέλ Γκρανολέρ και Οράθιο Σεμπάγιος, μια πολύ έμπειρη και δυνατή ομάδα, που βρίσκεται στο Νο7 του ταμπλό.

Αυτός θα είναι ο 5ος προημιτελικός σε Masters διοργάνωση στα διπλά για τον Τσιτσιπά, που είχε κάνει την καλύτερη πορεία του στο Μαϊάμι το 2019, φτάνοντας μέχρι τον τελικό μαζί με τον Wesley Koolhof.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X