Επίθεση Μαρινάκη σε Σαββίδη - Μελισσανίδη: «Είναι ξεφτίλα»

Επίθεση Μαρινάκη σε Σαββίδη - Μελισσανίδη: «Είναι ξεφτίλα»
Photo Credits: INTIME

Επίθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη τόσο στον Δημήτρη Μελισσανίδη όσο και στον Ιβάν Σαββίδη για την επιλογή του αρχιδιαιτητή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιλογή του Σουηδού αρχιδιαιτητή προκάλεσε μεγάλη ένταση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εξαπολύει επίθεση εναντίον των μεγαλομετόχων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αντέδρασε έντονα στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για την πρόταση του Τάκη Μπαλτάκου με τον Σουηδό Πίτερ Φρόιντμπεργκ, ώστε να αναλάβει νέος επικεφαλής της ΚΕΔ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και της Super League εξαπέλυσε μάλιστα πυρά όχι μόνο εναντίον του προέδρου της ΕΠΟ, αλλά και των Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη.

«Είναι Ξεφτίλα για τον Σαββίδη και τον Μελισσανίδη άλλα να συμφωνούμε στη Λίγκα κι άλλα να γίνονται εδώ», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, φράση μάλιστα που την επανέλαβε τρεις φορές!

Σε εκείνο το σημείο τον λόγο πήρε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, λέγοντάς του: «Εκπροσωπώντας τον ΠΑΟΚ και τον κ. Σαββίδη εδώ, επιστρέφεται ο χαρακτηρισμός ως απαράδεκτος γιατί ποτέ δεν είχαμε συμφωνήσει, είχαμε επιφυλαχθεί να μιλήσω τότε με τον κ. Σαββίδη. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ξεφτίλα να εγκρίνουμε τώρα τον Σουηδό ενώ μάλιστα ήταν κ υποψήφιος το 2020 και δεν έχουμε κάτι να καταμαρτυρήσουμε εναντίον του ανθρώπου».

Πηγή: sdna.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X