«Ακόμη ζητά να ξαναγίνει το ματς» ήταν το Post του Μάντισον που τρόλαρε τον Αλεξάντερ-Άρνολντ για το καταστροφικό ματς Τότεναμ - Λίβερπουλ

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (30/9)
Photo Credits: INTIME

Ο Τζέιμς Μάντισον βρήκε τον Αλεξάντερ Άρνολντ στην εθνική Αγγλίας και τον «κορόιδεψε» για το τραγικό λάθος var και διαιτητη στο Τότεναμ - Λίβερπουλ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλοι οι ποδοσφαιρική κοινότητα συνεχίζει να ασχολείται με το τραγελαφικό λάθος ασυνεννοησίας του VAR και του πρώτου διαιτητή στο παιχνίδι Τότεναμ – Λίβερπουλ μετά το ακυρωθέν γκολ του Λουίς Ντίας.

Όπως αποδείχθηκε οι άνθρωποι στην αίθουσα του VAR δεν είχαν αντιληφθεί την υπόδειξη, ήλεγξαν τη φάση κι έδωσαν σήμα να συνεχιστεί ο αγώνας, καθώς νόμιζαν ότι το γκολ μέτρησε.

Στο πλαίσιο του διαλείμματος των εθνικών ομάδων ο Τζέιμς Μάντισον κι ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ συναντήθηκαν ξανά στην εθνική Αγγλίας, με τον μέσο της Τότεναμ να τρολάρει τον αμυντικό των «κόκκινων» με Instagram story.

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία τους από την προπόνηση των «τριών λιοναριών» έγραψε: «Ακόμη ζητά να ξαναγίνει το ματς».

Θυμίζουμε πως σε δηλώσεις του κι ο Γιούργκεν Κλοπ είχε πρότεινε να επαναληφθεί ο αγώνας των δύο ομάδων, αφού το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X