Η ΑΕΚ έκανε το 5Χ5 και παραμένει στην κορυφή- Νίκησε στο ντέρμπι με 4-3 την Αθήνα '90

Εικόνες από το Δούκας - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη με 4-3 επί της Αθήνας '90

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με την Αθήνα ’90 της οποίας και επικράτησε με 4-3 στο κλειστό της Πολιτείας στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έφτασε δίκαια στη νίκη που την διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η «Ένωση» έκανε το πέντε στα πέντε στο πρωτάθλημα και έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Οι «κιτρινόμαυροι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10 με το γκολ του Φίνο. Πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 19′ ο Ντάτης διπλασίασε τα τέρματα της ΑΕΚ δίνοντας μια διαφορά ασφαλείας στην ομάδα του. Η «Ένωση» έδειχνε να ελέγχει πλήρως το παιχνίδι πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προπορευόμενη με 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε δυναμικά και κατάφερε μόλις στο 29′ να πετύχει και τρίτο γκολ με τον Πάις. Δεν πρόλαβε ωστόσο να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στο ίδιο λεπτό μειώνοντας σε 3-1. Στο 32′ η Αθήνα ’90 πέτυχε και δεύτερο γκολ κάνοντας το 3-2. Η «Ένωση» έδειξε επηρεασμένη αμυντικά και τρία λεπτά αργότερα δέχτηκε ένα ακόμη γκολ με την Αθήνα να ισοφαρίζει σε 3-3. Η ΑΕΚ όμως δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα και με γκολ στο 36′ διαμόρφωσε το τελικό 3-4 και πάλι με τον Πάις.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X