Φλαμένγκο: Ο Τίτε αντικαθιστά τον Σαμπάολι

Φλαμένγκο: Ο Τίτε αντικαθιστά τον Σαμπάολι
Photo Credits: INTIME

Ο Τίτε θα αναλάβει τη Φλαμένγκο σχεδόν ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από τη «Σελεσάο», αντικαθιστώντας τον Σαμπάολι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και το όνομα αυτού… Τίτε. Ο πρώην προπονητής της εθνικής Βραζιλίας, θα αναλάβει τη Φλαμένγκο σχεδόν ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από τη «Σελεσάο».

«Είχαμε ειλικρινείς, άμεσες συζητήσεις και τελείωσαν με εξαιρετικό τρόπο», είπε ο Μάρκος Μπραζ, αντιπρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου, στην ιστοσελίδα «Globoesporte», διευκρινίζοντας ότι η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή θα γίνει αύριο (10/10). Έτσι ο Τίτε θα διαδεχθεί τον Αργεντινό Χόρχε Σαμπάολι που απολύθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου, μόλις πέντε μήνες μετά την άφιξή του.

Ποιος είναι ο Τίτε

Ο Aντενόρ Λεονάρντο Μπάτσι, πιο γνωστός με το παρατσούκλι Τίτε, θα επιστρέψει στους πάγκους σε ηλικία 62 ετών σχεδόν ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από την εθνική Βραζιλίας μετά τον αποκλεισμό στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ τον Δεκέμβριο.

Ήταν στη «Σελεσάο» από τον Ιούνιο του 2016 έως το τέλος του 2022, σε 81 αγώνες, με ρεκόρ 60 νίκες, 15 ισοπαλίες και μόνο έξι ήττες.

Υπό την ηγεσία του, η ομάδα της Βραζιλίας κέρδισε το Copa America το 2019, αλλά αποκλείστηκε στους προημιτελικούς των Παγκοσμίων Κυπέλλων του 2018 και του 2022, αντίστοιχα από το Βέλγιο και την Κροατία.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X