Ντέιβιντ Μπέκαμ: Πρεσβευτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εάν πωληθεί η ομάδα στο Κατάρ

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Πρεσβευτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εάν πωληθεί η ομάδα στο Κατάρ
Photo Credits: INTIME

Πρεσβευτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μπέκαμ εάν οι Γκλέιζερς πουλήσουν την ομάδα στον Σεΐχη Γιασίμ μπιν Χαμάντ Αλ Τάνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Οι σχέσεις του Μπέκαμ με το Κατάρ φαίνεται πως συνεχίζονται, καθώς εκτός από πρεσβευτής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 που διεξήχθη στη χώρα του Αραβικού Κόλπου, θα του ανατεθεί και η θέση του πρεσβευτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εάν ο Σεΐχης Γιασίμ μπιν Χαμάντ Αλ Τάνι αγοράσει την ομάδα από τους Γκλέιζερς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του talkSPORT, ο πρώην αρχηγός της Αγγλίας είναι ένας από τους πολλούς θρύλους της Γιουνάιτεντ που ο Σεΐχης Γιασίμ σκέφτεται για μελλοντικούς ρόλους, εφόσον τελικά γίνει αποδεκτή η προσφορά του να αγοράσει τον σύλλογο.

Κάτι που για την ώρα δεν είναι πιθανό με την οικογένεια Γκλέιζερ να έχει αποσύρει από την αγορά την πρόθεση να πουλήσει τον σύλλογο.

Στο πρόσωπο του Ντέιβιντ Μπέκαμ το Κατάρ βλέπει τον ιδανικό πρεσβευτή, καθώς ο παλαίμαχος παίκτης έχει αγωνισθεί για 11 συναπτά έτη (1992-2003) στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ προσφάτως δήλωσε ότι ήρθε η ώρα οι Γκλέιζερς να πουλήσουν τους “Κόκκινους Διαβόλους”, εκφράζοντας παράλληλα την άποψη ότι ο νέος ιδιοκτήτης πρέπει να είναι “παθιασμένος, να συμμετέχει ενεργά, να παίρνει τις σωστές αποφάσεις, να φέρει τους σωστούς παίκτες και να επενδύει στον σύλλογο”.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X