Στη φυλακή παλιός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού! (ΦΩΤΟ)

Στη φυλακή παλιός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έπαιξε στον Παναθηναϊκό τη δεκαετία του 1990, καταδικάστηκε και θα μπει στη φυλακή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έπαιξε στον Παναθηναϊκό από τη δεκαετία του 1990, αλλά και ποδοσφαιριστής σε άλλες επαρχικές ομάδες καταδικάστηκε και θα μπει στη φυλακή!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος παλαίμαχος άσος Ντανούτ Λούπου, ο οποίος έκανε πέρασμα τεσσάρων ετών από την Ελλάδα, καταδικάστηκε σε φυλάκιση, επειδή οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.

Ο 56χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε την παράβαση στα τέλη Σεπτεμβρίου και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 μηνών και 10 ημερών.

Ο Λούπου ήταν μαζί με τη σύζυγό του στο Ντουμπάι, για ολιγοήμερες διακοπές κι επέστρεψε στη Ρουμανία, όπου οι αρχές τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, για να τον συλλάβουν.

Στη φυλακή παλιός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού! (ΦΩΤΟ)

Ο ίδιος είχε πει μόλις έμαθε για την ποινή του ότι: «Θα φτάσω στη Ρουμανία για να παραδοθώ, όπως υποσχέθηκα. Έρχομαι από το Ντουμπάι. Ελπίζω με όλη μου την καρδιά να μην γίνει παράσταση στο αεροδρόμιο και να προχωρήσουν κανονικά τα πράγματα. Θα κουβαλήσω τον σταυρό μου, αλλά ελπίζω να μου επιτραπεί να το κάνω με αξιοπρέπεια. Θα εκτίσω την τιμωρία που έλαβα σύμφωνα με το νόμο. Από αυτή τη στιγμή και έπειτα δεν θα δώσω καμία δήλωση και ελπίζω να είναι όλοι καλά».

Διαβάστε περισσότερα στο lawandorder.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X