Οικονόμου: «Δε μας ενδιαφέρει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά να βελτιωνόμαστε» (VIDEO)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

oikonomouΣτην κάμερα του volleynews.gr μίλησε ο Αποστόλης Οικονόμου. Ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ μίλησε για τη νίκη επί του Μαρκόπουλου, την διαιτησία αλλά και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για το οποίο είπε πως θέλει η ομάδα του να παρουσιάζεται καλή σε όλα τους αγώνες και να δείχνει βελτιωμένη, όπως στα τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αποστόλης Οικονόμου στο volleynews.gr:

Για τη νίκη επί του Μαρκόπουλου: «Ήταν ένα παιχνίδι που είχε δύο εικόνες. Στα δύο πρώτα σετ η ΑΕΚ επέβαλε το ρυθμό της με πολύ καλό σέρβις, μπλοκ και άμυνα. Παίξαμε στα όρια μας κι είχαμε μία πολύ εμφατική εικόνα και εύκολη νίκη στα δύο πρώτα σετ. Στο τρίτο σετ το παιχνίδι έγινε ροντέο και όλοι όσοι ήταν εκεί ξέρουν γιατί έγινε αυτό. Το Μαρκόπουλο μπήκε πιο δυνατά, ανέκτησε ψυχολογία, ενώ εμείς χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, και τελικά αν και δεν παίξαμε καλό βόλεϊ, κερδίσαμε 3-1 και συνεχίζουμε. Μέλημα μας είναι η ομάδα να βελτιώνεται. Είδα κάποια στοιχεία στα δύο πρώτα σετ, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι παρόλο που η ομάδα έχασε την ψυχολογία της στα δύο τελευταία σετ, την ανέκτησε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για την ομάδα, γιατί είναι ένα πρωτάθλημα που θα κριθεί στα πλέι οφ και θα το πάρει αυτός που θα έχει καλύτερη φυσική κατάσταση και προσωπικότητα. Καθημερινά λέω στις παίκτριες ότι πρέπει να αποδεικνύουμε τι ομάδα είμαστε, και το κάναμε στο τέλος του τέταρτου σετ. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ώστε να γινόμαστε όλο ένα και καλύτεροι».

Για τα παράπονα προς τη διαιτησία σε ορισμένες φάσεις: «Μία φορά μίλησα για τη διαιτησία και δικαιωθήκαμε. Δεν μιλάω για τη διαιτησία αυτά τα χρόνια που είμαι στην ΑΕΚ και θα συνεχίσω να μην το κάνω».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Περιμένουμε πρώτα να δούμε την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου για το τι θα γίνει. Εμάς το μυαλό μας είναι να παρουσιαζόμαστε πιο καλοί σε κάθε αγώνα. Δε μας ενδιαφέρει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά να δείχνουμε βελτιωμένη εικόνα όπως δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια».

Δείτε video με τις δηλώσεις του Αποστόλη Οικονόμου στο volleynews.gr

[youtube id=”e5QakLGP_9M” width=”600″ height=”350″]

Πηγή volleynews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X