Πετρούνιας: «Πολύ καλός ο Γιάνκ Λιου προσπαθώ πολύ για να τον κερδίσω» - «Οι Έλληνες πάντα με στηρίζουν και μου δίνουν δύναμη»

Μυθικός Πετρούνιας: Χρυσός και στο Μόναχο! (VIDEO)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είπε ότι δούλεψε πάρα πολύ ώστε να μπορέσει να πάρει την Ολυμπιακή πρόκριση, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε σε όσους τον στηρίζουν.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής και την είσοδο του στους αγώνες στο Παρίσι 2024, είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος που θα ξανά βρεθεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ δήλωσε ότι η πρόκριση του στους αγώνες του Τόκιο δεν ήρθε εύκολα διότι δεν ήταν έτοιμος.

Παράλληλα, εκδήλωσε για μία ακόμη φορά τη μεγάλη αγάπη στο στήριγμα του, την οικογένεια του, αλλά μίλησε και για το γεγονός πως του έδωσε δύναμη το ότι είδε τόσες ελληνικές σημαίες μέσα στην αρένα. «Αυτοί θα είναι οι τρίτοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες.

Οι πρώτοι  ήρθαν κατευθείαν, ήμουν νέος και η ενέργεια μου ήταν σούπερ. Τη δεύτερη φορά προκρίθηκα 17 μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών του Τόκιο, αυτό ήταν πραγματικά σκληρό. Δούλεψα πολύ σκληρά για να προκριθώ στους Ολυμπιακούς του 2024 και να είμαι έτοιμος για το Παρίσι, γιατί δεν ήμουν έτοιμος για το Τόκιο.

Πολλά πράγματα μου δίνουν ώθηση να συνεχίζω αλλά πρωτίστως και κυρίως μου δίνουν κίνητρο τα παιδιά και η οικογένεια μου.

Μου δίνουν πολλή δύναμη και στήριξη και ήταν εδώ (στο Παγκόσμιο) και με παρακολούθησαν. Αυτό με βοηθάει πολύ στο να συνεχίζω να δουλεύω. Κάθε χρόνο είμαι ένα χρόνο μεγαλύτερος, οι πεταλούδες στο στομάχι γίνονται «χειρότερες».

Αλλά όταν μπαίνω στην αρένα είμαι πολύ ήρεμος και λατρεύω το συναίσθημα του να ακούω το όνομα μου από τους ανθρώπους. Είδα και αρκετές ελληνικές σημαίες, οι Έλληνες μου δείχνουν πάντα τη στήριξη τους και μου δίνουν δύναμη.

Υπάρχουν αρκετοί γυμναστές από όλο τον κόσμο που είναι πολύ καλοί στους κρίκους. Ο Γιάνγκ Λιου είναι τόσο καλός που με κάνει να θέλω να προσπαθήσω ακόμη περισσότερο για να τον κερδίσω».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X