«Δεν ξέρω» απάντησε ο Μαρτίνο για την επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Η «Sport» άναψε φωτιές στους φίλους των μπλαουγκράνα με τρελό σενάριο επιστροφής του Μέσι
Photo Credits: INTIME

Τι ανέφερε ο προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι, Μαρτίνο, για το αν ο Λιονέλ Μέσι θα γυρίσει στην Μπαρτσελόνα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έρχονται και φεύγουν τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Λιονέλ Μέσι ετοιμάζει βαλίτσες για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.

Η Ίντερ Μαϊάμι ηττήθηκε στο τελευταίο της παιχνίδι με 1-0, κόντρα στη Σινσινάτι και έτσι αποκλείστηκε οριστικά από τα play offs του MLS.

Μια εξέλιξη που σημαίνει ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ κατά πάσα πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί ξανά σε συλλογικό επίπεδο, μέχρι και τον Φλεβάρη, από τη στιγμή που δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα του Μαϊάμι.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Βαρκελώνη, η Μπαρτσελόνα δεν αποκλείεται να προσπαθήσει να αποκτήσει τον «pulga» με τη μορφή δανεισμού τον Γενάρη.

Πρόκειται μάλιστα για μια δοκιμασμένη συνταγή στο παρελθόν, καθώς τον ίδιο δρόμο είχαν χαράξει οι Τιερί Ανρί και Ντέιβιντ Μπέκαμ, πηγαίνοντας ως δανεικοί σε Άρσεναλ και Μίλαν αντίστοιχα.

Για το θέμα μάλιστα μίλησε και ο προπονητής του 36χρονου στη Φλόριντα, Τάτα Μαρτίνο. Ο Αργεντινός πήρε θέση για το μέλλον του ποδοσφαιριστή του, ωστόσο δεν κατάφερε να διαλευκάνει το θέμα με τα όσα είπε…

«Δεν γνωρίζω τίποτα για τις φήμες. Δεν έχω ακούσει τίποτα και δεν ξέρω κάτι για τα δημοσιεύματα που λένε ότι ο Μέσι συζητάει με την Μπαρτσελόνα», δήλωσε ο Μαρτίνο, αφήνοντας έτσι τα πάντα στον αέρα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X