Αλμέιδα: «Δουλεύουμε πολύ στα τελειώματα - Ευχόμουν να βάλει γκολ ο Αραούχο»

Αλμέιδα: «Δουλεύουμε πολύ στα τελειώματα - Ευχόμουν να βάλει γκολ ο Αραούχο»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα τελειώματα των φάσεων, αλλά και στις χαμένες ευκαιρίες του Σέρχιο Αραούχο αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 3-0 επί του Παναιτωλικού ο Ματίας Αλμέιδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλμέιδα:

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Πιστεύω ότι σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι. Η ομάδα δεν είχε λάθη και έκανε τα πάντα για να πάρει τους τρεις βαθμούς και τη νίκη».

Για τα τελειώματα των φάσεων: «Νομίζω ότι σήμερα σε ότι αφορά το επίπεδο της απόδοσης το διατηρήσαμε σε όλο το ματς. Θα έπρεπε να είμαστε λίγο καλύτεροι στα τελειώματα των φάσεων, αλλά παραμένω ήσυχος και ήρεμος γιατί οι επιθετικοί μας βρίσκονται σε μια περίοδο η οποία θα περάσει και θα το βρουν. Εμείς πάντα δουλεύουμε στα τελειώματα, αφιερώνουμε μια μέρα στα τελειώματα, πολλές φορές κάνουμε και στην προθέρμανση. Πραγματικά δε με ανησυχεί. Θα με ανησυχούσε αν δεν είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Δυστυχώς στη διακοπή θα μου λείπει η μισή ομάδα και δεν θα είναι εύκολο να δουλέψω με όλους τους παίκτες. Για αυτό εύχομαι όσοι πάνε στις Εθνικές τους να μην παίξουν»!

Για τον Αραούχο: «Έβλεπα ότι ήταν απεγνωσμένος να σκοράρει και ήθελα πραγματικά, ευχόμουν να βάλει ένα γκολ για να τον βγάλω νωρίτερα! Η αλήθεια είναι όμως ότι μετά τον τραυματισμό του ήθελα να του δίνω περισσότερο χρόνο γιατί στην αρχή προσπαθούσα να τον προστατεύσω. Ο Σέρχιο είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, έλειψε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και αν τον δει κανείς σήμερα, δεν καταλαβαίνει ότι πέρασε ένα χειρουργείο. Για τα γκολ είμαι σίγουρος ότι θα βάλει τα πιο σημαντικά που θα έρθουν».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X