H Παρτίζαν προσφέρει την έδρα της στην Μακάμπι για τους εντός έδρας αγώνες της

H Παρτίζαν προσφέρει την έδρα της στην Μακάμπι για τους εντός έδρας αγώνες της
Photo Credits: INTIME

Σε μια ιδιαίτερη κίνηση προέβη ο πρόεδρος της Παρτίζαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και συμπόνιας προέβη ο πρόεδρος της Παρτίζαν Οστόγια Μιχαΐλοβιτς , καθώς με επιστολή του προσφέρει το… σπίτι της σέρβικης ομάδας στην Μακάμπι Τελ-Αβιβ σε περίπτωση που η «ομάδα του λαού» δεν μπορέσει να αγωνιστεί στην έδρα της λόγω της επίθεσης που δέχεται από την Χαμάς.

Να θυμίσουμε ότι ο επόμενος αγώνας για την Μακάμπι στην Εuroleague είναι εκτός έδρας κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, ο οποίος αναβλήθηκε και θα μεταφέρει σε άλλη ημερομηνία.

Αναλυτικά η επιστολή του προέδρου της Παρτίζαν:

Αγαπητέ κύριε Μιζράχι, αγαπητοί φίλοι της Παρτιζάν και της Σερβίας,

Σε αυτές τις θλιβερές στιγμές, εκ μέρους της Παρτίζαν, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια σε εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους. Σε δύσκολες στιγμές, θέλω να πω ότι η Μακάμπι έχει έναν ειλικρινή φίλο στη Σερβία που είναι έτοιμος να του προσφέρει ένα νέο προσωρινό σπίτι με ένα ειλικρινές καλωσόρισμα στο Βελιγράδι.

Παρά τα όσα συμβαίνουν, οι αθλητές πρέπει να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους και να εκπροσωπήσουν τον σύλλογο και τη χώρα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο ρόλος τους είναι να είναι ένα φωτεινό σημείο σε μαύρες μέρες για τους ανθρώπους τους.

Εάν ο σύλλογός σας αναγκαστεί να παίξει αγώνες εκτός της χώρας του, η Παρτίζαν είναι έτοιμη να παρέχει μια αίθουσα προπόνησης, διαμονή και μια αίθουσα για τη διεξαγωγή αγώνων. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η Μακάμπι και η Παρτιζάν υπήρξαν μεγάλοι αντίπαλοι στο γήπεδο, αλλά όλες οι μονομαχίες μας τελείωναν πάντα με συγχαρητήρια και μια ειλικρινή χειραψία, με μεγάλο σεβασμό.

Δυστυχώς, σε όλη την ιστορία της Παρτιζάν, ζήσαμε μια κατάσταση που αναγκαστήκαμε να παίξουμε εκτός έδρας. Λόγω όλων των παραπάνω, ως χειρονομία φιλίας και ευγνωμοσύνης για όλες τις μεγάλες στιγμές της κοινής μας ιστορίας, είμαστε έτοιμοι να είμαστε οι οικοδεσπότες σας.

Η φιλία μεταξύ των λαών μας είναι μεγάλη και εμείς ως σύλλογος θεωρούμε λογική αυτή την κίνηση.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τη Μακάμπι

Αθλητικούς χαιρετισμούς, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, Πρόεδρος Παρτίζαν.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X